Δες σε 1 VIDEO πώς αντιμετώπισαν φωτιά από διαρροή σε φιάλη υγραερίου και μάθε πώς θα το αντιμετωπίσεις αν τύχει να συμβεί.

Δες σε 1 VIDEO πώς αντιμετώπισαν φωτιά από διαρροή σε φιάλη υγραερίου και μάθε πώς θα το αντιμετωπίσεις αν τύχει να συμβεί.

Να γελάς ή να κλαις; Δες πώς πήγαν να σβήσουν φωτιά σε φιάλη υγραερίου!

3.106 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το υγραέριο είναι διαχρονικά μία πολύ οικονομική, αξιόπιστη και ασφαλής λύση, ανεξάρτητα από κάθε κρίση. Μερικές φορές όμως συμβαίνουν και ατυχήματα. Δες 1 από αυτά και πώς το αντιμετώπισαν.

Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων, ευρέως γνωστό ως LPG, είναι ένα μείγμα υδρογονανθράκων με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ευκολία στη μεταφορά, με την αποθήκευσή του σε φιάλες ή δεξαμενές διαφόρων μεγεθών, ιδανικό για οικιακή, εμπορική, βιομηχανική χρήση, καθώς και υγραεριοκίνηση. Παράλληλα, διατίθεται και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, εκεί όπου δεν υπάρχει σύνδεση με το φυσικό αέριο.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το υγραέριο είναι μία επιλογή, η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει, τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αποτελεσματικό. Είναι και πολύ εύκολο στη χρήση και απόλυτα ασφαλές! Αν επιλέξεις το υγραέριο για το νοικοκυριό ή την επιχείρησή σου, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από όποια πλευρά και αν το δεις, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κάποιες φορές όμως συμβαίνουν και ατυχήματα, ειδικά με παλιές φιάλες υγραερίου, οι οποίες μπορεί να μην έχουν όλες τις σύγχρονες δικλείδες ασφαλείας. Δες πώς αντιμετώπισαν μία διαρροή υγραερίου σε ένα VIDEO που αλιεύσαμε. Πανικός στην αρχή, αλλά στο τέλος τα κατάφεραν, έστω και με περιπετειώδη τρόπο!

Μπορείς να γελάσεις ελεύθερα, καθώς στο VIDEO δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά έχε στο πίσω μέρος το μυαλού σου ό,τι αυτό που έκαναν στο τέλος είναι το πιο αποτελεσματικό, μα κυρίως άμεσο, χωρίς να κινδυνεύσεις!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »