Oικογένειες ταινιών LED, φωτιστικών LED spot και φωτιστικών Vintage 1906 της LEDVANCE για το επιθυμητό αρχιτεκτονικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Oικογένειες ταινιών LED, φωτιστικών LED spot και φωτιστικών Vintage 1906 της LEDVANCE για το επιθυμητό αρχιτεκτονικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Φωτισμός Ξενοδοχείων με προτάσεις LEDVANCE

Φωτισμός Ξενοδοχείων με προτάσεις LEDVANCE

  • Oικογένειες ταινιών LED, φωτιστικών LED spot και φωτιστικών Vintage 1906 της LEDVANCE για το επιθυμητό αρχιτεκτονικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.
  • Φωτισμός Ξενοδοχείων με προτάσεις LEDVANCE
  • Φωτισμός Ξενοδοχείων με προτάσεις LEDVANCE

Φωτισμός Ξενοδοχείων με προτάσεις LEDVANCE

1.190 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η LEDVANCE, κυρίαρχος κατασκευαστής επαγγελματικού φωτισμού, εξειδικεύεται στις λύσεις φωτισμού ξενοδοχείων προσφέροντας τεχνικά και αρχιτεκτονικά άρτιες προτάσεις.

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Σε όλους τους χώρους των ξενοδοχείων, ο γενικός φωτισμός και ο φωτισμός ανάδειξης εναρμονίζονται δημιουργώντας ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες του κτιρίου και των επισκεπτών.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η τεχνολογία LED και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της LEDVANCE αποτελούν την βέλτιστη επιλογή για την εξασφάλιση ιδανικής ατμόσφαιρας και μέγιστης ενεργειακής εξοικονόμησης.

Συνδυάζοντας τις οικογένειες ταινιών LED, φωτιστικών LED spot και φωτιστικών Vintage 1906 της LEDVANCE επιτυγχάνεται το επιθυμητό αρχιτεκτονικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες της LEDVANCE διαθέτουν πιστοποιήσεις από ανεξάρτητους φορείς διασφαλίζοντας την εξαιρετική τους ποιότητα.

Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE, με 50.000h λειτουργίας και πενταετή εγγύηση, ενδείκνυται για κάθε χώρο του ξενοδοχείου. Στους χώρους bar και εστιατορίου, οι ταινίες LED καλύπτουν τόσο τις λειτουργικές ανάγκες όσο και την ανάγκη ανάδειξης στοιχείων του χώρου και δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Στα δωμάτια, οι ταινίες LED Tunable White που προσαρμόζουν τη θερμοκρασία χρώματος, μπορεί να εξυπηρετήσουν τις διαφορετικές ανάγκες του επισκέπτη κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι στεγανές σειρές ταινιών LED της LEDVANCE, με βαθμό προστασίας IP67, δίνουν λύσεις για τον φωτισμό των χώρων υγιεινής και των εξωτερικών χώρων.

Η νέα γενιά φωτιστικών LED spot της LEDVANCE καλύπτει τις ανάγκες γενικού φωτισμού προσφέροντας έως και 90% εξοικονόμηση σε σχέση με τα σποτ με λαμπτήρα αλογόνου. Με 50.000h λειτουργίας και πενταετή εγγύηση αποτελεί ένα αξιόπιστο επαγγελματικό προϊόν με μοντέρνο σχεδιασμό και εύκολη εγκατάσταση. Η φωτεινή τους ροή μπορεί να ρυθμιστεί μέσω dip switches στο τροφοδοτικό από 50-100% της ονομαστικής τους τιμής για να προσαρμόζονται σε κάθε εφαρμογή.

Η σειρά φωτιστικών Vintage 1906 Pendulum της LEDVANCE σε συνδυασμό με τους λαμπτήρες LED Deco/Vintage 1906 με τεχνολογία filament αποτελούν ιδανική επιλογή για εφαρμογές με έμφαση στο αρχιτεκτονικό στοιχείο καθώς αποτελούν σχεδιαστικά στοιχεία του χώρου και προσδίδουν έναν ρετρό χαρακτήρα. Οι λαμπτήρες LED Deco/Vintage 1906 είναι κατασκευασμένοι από γυαλί και  συνοδεύονται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις φωτισμού ξενοδοχείων στο www.ledvance.gr.

LEDVANCE A.E.
Ερμού 15 14564 Κηφισιά
Τηλ.: +30 210 3400800

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »