Εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα Tepostone

3.605 επισκέψεις στο άρθρο

Η πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία της TepoStone, συνέβαλλαν στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων για τη στεγάνωση - μόνωση καθώς και για κάθε είδους ποιοτική ανακαίνιση εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Η TEPOSTONE, έχοντας μία πολυετή εμπειρία στο χώρο των δομικών υλικών, παρέχει ασφαλείς και αποτελεσματικές  λύσεις για τη στεγάνωση και τη μόνωση κάθε  χώρου - εσωτερικού ή εξωτερικού - συνδυάζοντας ποιότητα, οικονομία και εξαιρετική αισθητική.

Τα εύκαμπτα πετρώματα TEPOSTONE, αποτελούν την ιδανική λύση σε προβλήματα υγρασίας και μόνωσης, και χαρακτηρίζονται από:
  • Υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
  • Δημιουργία εξαιρετικής αισθητικής εσωτερικών ή/και εξωτερικών χώρων.
  • Μηδενικό κόστος συντήρησης.
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Απεριόριστες δυνατότητες χρωματισμών.
  • Παραγωγή από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
H TEPOSTONE προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αναπαλαίωση, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κάθε κτιρίου.

Στόχος της TEPOSTONE είναι η παροχή εξελιγμένων δομικών προϊόντων, υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Τεχνητά πετρώματα, σοβάδες και κονιάματα που αλλάζουν εξωτερικά και εσωτερικά την κατασκευή.

Στρατηγική επιλογή και δέσμευση της TEPOSTONE είναι η παραγωγή τεχνητών πετρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και σε νέες γραμμές παραγωγής, καθώς και σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Η TEPOSTONE είναι πιστοποιημένη με ISO-9001:2015 και χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για όλα τα προϊόντα και την παραγωγή, πάντα με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.
Όλα τα προϊόντα της TEPOSTONE φέρουν τη σήμανση CE και ακολουθούν τις απαιτούμενες και κορυφαίες προδιαγραφές ασφάλειας της Ευρώπης.

Tepostone TDS Ltd - Εταιρικό Προφίλ


 
TEPOSTONE
Καλέστε:  22990464700
Δείτε: 
www.tepostone.gr
Email: [email protected]