Επέκταση λύσεων LG Single Split για μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερα οφέλη

1.959 επισκέψεις στο άρθρο

Επιτρέποντας τη λειτουργία έως και 93 εσωτερικών μονάδων από μόνο 5 εξωτερικές μονάδες

Oι λύσεις Single Split του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στη βιομηχανία HVAC ως μια ολοκληρωμένη πρόταση ψύξης και θέρμανσης με υψηλή απόδοση. Αυτές οι ευέλικτες μονάδες μπορούν να συνδυαστούν σε διάφορες εφαρμογές ώστε να παρέχουν ευχάριστο κλίμα σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Από τα σπίτια και τα γραφεία έως τους χώρους λιανικής και τα εμπορικά κτίρια, το Single Split έχει καταστεί ιδανική λύση για οικιακές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο με  δυνατότητες συνδυασμού διαμόρφωσης, για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χώρου.

Kοινοποίησε το »

 
Κάθε κτίριο ή εγκατάσταση έχει μοναδικές απαιτήσεις σε επίπεδο απόδοσης και διαμόρφωσης συστήματος ανάλογα με το μέγεθος, τη δομή και τη χρήση του. Η προηγούμενη σειρά LG Single Split επέτρεπε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών διαμορφώσεων συστήματος με 45 διαφορετικά μοντέλα εσωτερικών μονάδων και 17 διαφορετικά μοντέλα εξωτερικών μονάδων. Ενώ αυτό παρέχει στους σχεδιαστές συστημάτων και στους ιδιοκτήτες κτιρίων πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση των HVAC συστημάτων τους, η λύση Single Split έχει αναβαθμιστεί και απλοποιηθεί παράλληλα, καθώς πλέον διατίθονται 93 μοντέλα εσωτερικών μονάδων και 5 μοντέλα εξωτερικών μονάδων. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση όχι μόνο δίνει στους πελάτες περισσότερες επιλογές, αλλά παρέχει και μια πιο ισχυρή λύση που βελτιώνει την αποδοτικότητα του συστήματος, μειώνει τον απαιτούμενο χώρο για τις εγκαταστάσεις και προσφέρει πολλά επιπλέον οφέλη.
 
Οι εξωτερικές μονάδες Single Split διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και δυνατοτήτων για να παρέχουν πιο προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τα μοντέλα υψηλής απόδοσης H-Inverter έχουν έως και 7% υψηλότερη απόδοση ψύξης σε συνθήκες υπερφόρτωσης και 17% υψηλότερη απόδοση θέρμανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Στην εγκατάσταση μονάδων Standard Inverter, οι εγκαταστάσεις μπορούν να επωφεληθούν από μεγαλύτερα μήκη σωλήνων έως 85 μέτρα με ευρύτερο φάσμα λειτουργίας. Οι μονάδες Compact Inverter χάρη στο συμπαγή τους σχεδιασμό, απαιτούν λιγότερο χώρο για την εγκατάταση, καθώς έχουν μικρότερο συνολικό ύψος και μικρότερη επιφάνεια κατά 40%. Καθένα από αυτά τα μοντέλα μονάδων διατίθεται σε μια σειρά αποδόσεων και διαθέτει υψηλότατους συντελεστές απόδοσης SEER και SCOP. Η LG προσφέρει επίσης διαφορετικές και κομψές εσωτερικές μονάδες για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου, ενώ όταν το Single Split συνδυάζεται με συνδεσιμότητα AHU, αποτελεί μια πιο στιβαρή και ευέλικτη λύση για οποιοδήποτε περιβάλλον.
 
Όπως  όλες οι λύσεις HVAC, το Single Split διαθέτει συμπιεστή LG R1 προσφέροντας λειτουργία χαμηλού θορύβου με βέλτιστη απόδοση και LG Dual Sensing Smart Load Control, το οποίο παρακολουθεί τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση των λειτουργιών του συστήματος σε ψύξη και σε θέρμανση. Διαθέτοντας τη δυνατότητα να κατανοεί πλήρως τις πολλαπλές κλιματικές συνθήκες που επικρατούν, η λύση της LG έχει την ικανότητα να καθορίζει τις παραμέτρους προκειμένου να επιτυγχάνει τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και τα κορυφαία επίπεδα άνεσης στους εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, ο μηχανισμός Dual Sensing Control επιτρέπει τη λειτουργία Comfort Cooling η οποία διατηρεί τη πραγματική θερμοκρασία του χώρου κοντά στην επιθυμητή, προσφέροντας τη μέγιστη άνεση στο χρήστη.
 
Τέλος, χάρη στη σύνδεση με το LG ThinQ και τη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου το Single Split προσφέρει μέγιστη απόδοση, άνεση και ευκολία. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες τόσο των πελατών όσο και των κατασκευαστών, το σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού Single Split της LG, αποτελεί την ιδανική λύση για ευκολότερη εγκατάσταση, σχεδιασμό και βελτιστοποιημένη διαχείριση ενέργειας.

Kοινοποίησε το »