Εξοικονομώ-Αυτονομώ και η ανακαίνιση του σπιτιού στοιχίζει ελάχιστα !

2.212 επισκέψεις στο άρθρο

Με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» η ανακαίνιση και η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού στοιχίζει ελάχιστα. Από το Νοέμβριο ξεκινούν οι αιτήσεις !

Ξεκινούν το Νοέμβριο οι αιτήσεις στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ», με επιδοτήσεις που φτάνουν το 85% και με μεγαλύτερη «γκάμα» δικαιούχων.

Το νέο πρόγραμμα στοχεύει, εκτός από την ενεργειακή εξοικονόμηση και στην αυτονομία των κατοικιών και γι΄ αυτό διευρύνονται οι επιλέξιμες δαπάνες, πέρα από αντικατάσταση κουφωμάτων, θέρμανση, κ.λ.π. και σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος,  υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και ψηφιακά συστήματα και τεχνολογίες που συμβάλουν περαιτέρω στην εξοικονόμησης ενέργειας, όπως έξυπνος φωτισμός, έξυπνη διαχείριση του συστήματος θέρμανσης/ψύξης και απομακρυσμένου ελέγχου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν τα  φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία.

Επιλέξιμες κατοικίες είναι μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καθώς και μεμονωμένα διαμερίσματα και για να κριθούν επιλέξιμες πρέπει να:
-Χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία.
-Υφίστανται νόμιμα.
-Έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης που έχει εκδοθεί μετά την 26.11.2017 σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.
-Δεν έχουν κριθεί κατεδαφιστέες.

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία Cocoon Ecoclima για να προετοιμάσουν για σας την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα, τον προϋπολογισμό κόστους των επιλέξιμων δαπανών και τον ενεργειακό στόχο που θα πετύχετε με την υλοποίησή τους, αλλά και να σας καθοδηγήσουν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.
COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20,  Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  2117109382 ,  2117109383
Δείτε:  cocoon.gr/
E-mail: [email protected]