ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. Κοινός στόχος η προάσπιση του καταναλωτή

1.729 επισκέψεις στο άρθρο

Η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας είναι πεδίο συνάντησης επιχειρήσεων που κυρίως διακινούν και στηρίζουν τεχνικά τα υλικά της θέρμανσης με κοινό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών και την υπεύθυνη ενημέρωση αυτών για τα "πράσινα" είδη θέρμανσης .

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις για την Θέρμασνη του κτιρίου σας. 

Η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε.) ιδρύθηκε στις αρχές του 2009. Στην ένωση μετέχουν επιχειρήσεις που κυρίως διακινούν και στηρίζουν τεχνικά τα υλικά της θέρμανσης. Σκοποί της ένωσης είναι:

  • Η προάσπιση, διαφύλαξη, εκπροσώπηση και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία των ειδών θέρμανσης, ενώπιον πάσης αρμόδιας Διοικητικής και Δικαστικής αρχής στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνώς.
  • Η τεχνολογική και ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου θέρμανσης στα πλαίσια της "πράσινης ανάπτυξης" των επιχειρήσεων - μελών του Σωματείου, μέσω της υιοθέτησης μεθόδων και διαδικασιών παραγωγής, εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Η ενεργός συμβολή, προβολή, μελέτη, έρευνα και ανάδειξη της "πράσινης ενέργειας" καθώς και κάθε συναφούς διαθέσιμης τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας, ως αναγκαιότητα της διασφάλισης της ποιότητας της καθημερινότητας της ζωής μας, μέσω της υιοθέτησης επιχειρηματικών προτύπων καθημερινής συμπεριφοράς που θα διακρίνονται για την αξιοπιστία του λόγου τους και τις υγιείς και διάφανες ανταγωνιστικές πρακτικές τους.
  • Η διαμόρφωση συνθηκών συμμετοχής και ενθάρρυνσης των μελών της "Ένωσης" σε θέματα επιμόρφωσης στελεχών και τεχνικών του κλάδου θέρμανσης και συναφών αυτής ειδικοτήτων, όλων των βαθμίδων, με κοινωνικό και περιβαλλοντικό προσανατολισμό.
  • Η διοργάνωση και συμμετοχή σε διαλέξεις, σεμινάρια, συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την τεχνολογία της θέρμανσης και την προστασία του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης, υπό οποιαδήποτε οργανωτική, δομή και καθεστώς λειτουργίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Η προάσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών και η υπεύθυνη ενημέρωση αυτών για τα "πράσινα" είδη θέρμανσης και σχετικές τεχνολογίες βιώσιμης ανάπτυξης που διατίθενται στην οικεία αγορά, παντός είδους και τύπου.

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. θα σας δώσει τις απαραίτητες και αξιόπιστες πληροφορίες για: 

- Τους Καταναλωτές
- Τεχνικές Πληροφορίες. Για εγκαταστάτες και μηχανικούς.
- Νομοθεσία
- Επιδοτούμενα Προγράμματα

Μέλη & Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. 
Διοικητικό Συμβούλιο
1.Βασίλης Γιωτόπουλος Πρόεδρος
2.Βασίλης Φούρλας Αντιπρόεδρος
3.Λευτέρης Φωτόπουλος Γενικός Γραμματέας
4.Κωνσταντία ΛαμπρινίδουΤαμίας
5.Διαλεχτός Δημάκης Μέλος
6.Νίκος Τζάνος Μέλος
7.Χρήστος Γκέκας Μέλος