Διάκριση της Schneider Electric στον διαγωνισμό DIY Προϊόν της Χρονιάς 2020

1.583 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία έλαβε την αναγνώριση για τον προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη Acti9 στον διαγωνισμό DIY προϊόν της χρονιάς 2020, που διοργανώνουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ.

Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ολοκληρώνει την χρονιά με μια ακόμη διάκριση για ένα από τα πρωτοποριακά προϊόντα της. Πιο συγκεκριμένα, ο προγραμματιζόμενος χρονοδιακόπτης Acti9 της Schneider Electric έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Εξοικονόμηση Ενέργειας, στον διαγωνισμό DIY προϊόν της χρονιάς 2020, που διοργανώθηκε από το περιοδικό ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ.
 
Στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 6 μήνες, από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο του 2020 οι καταναλωτές και οι DIYers είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες μέσω ψηφιακών και έντυπων μέσων. Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν ανέδειξαν τη Schneider Electric ηγέτη στην κατηγορία εξοικονόμησης ενέργειας, ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα.
 
Ο ψηφιακός προγραμματιζόμενος χρονοδιακόπτης Schneider Electric Acti 9 IHP 2C 24 ωρών + 7 ημερών, χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό της αυτόματης λειτουργίας θέρμανσης, φωτισμού, εξαερισμού με απόλυτη ακρίβεια. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στον έλεγχο του ανοίγματος / κλεισίματος ανεξάρτητων κυκλωμάτων σύμφωνα με πρόγραμμα το οποίο έχει οριστεί από το χρήστη με απομνημόνευση των ενεργειών On και Off. Ταυτόχρονα, παρέχει σημαντική μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (η εγκατάσταση λειτουργεί μόνο όταν είναι απαραίτητο, λειτουργία κατά τις περιόδους, όταν υπάρχει μειωμένο τιμολόγιο).