Διάκριση για την Καινοτομία της KRAFT Paints στα Mobile Excellence Awards 2020

1.357 επισκέψεις στο άρθρο

Μία σημαντική διάκριση έλαβε η KRAFT Paints για το KRAFT PRO APP, το νέο, πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα ανταμοιβής της εταιρείας για επαγγελματίες του κλάδου, στα φετινά Mobile Excellence Awards.

Μία σημαντική διάκριση έλαβε η KRAFT Paints για το KRAFT PRO APP, το νέο, πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα ανταμοιβής της εταιρείας για επαγγελματίες του κλάδου, στα φετινά Mobile Excellence Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η καινοτόμα εφαρμογή της KRAFT Paints απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Use of Mobile for Customer Loyalty”, αναδεικνύοντας τη στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας να ενισχύσει την άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και παράλληλα να τους εκπαιδεύσει στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το KRAFT PRO APP αποτελεί ουσιαστικά το νέο loyalty πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο έρχεται να αναδείξει το καινοτόμο προφίλ της KRAFT Paints, να ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας, των συνεργατών και των επαγγελματιών που επιλέγουν τα προϊόντα της και να διευκολύνει τις συναλλαγές τους.
Με το KRAFT PRO APP, η KRAFT Paints περνάει δυναμικά σε μία νέα, ψηφιακή εποχή και η διάκρισή της στα Mobile Excellence Awards 2020 της δίνει ένα ακόμα κίνητρο να συνεχίσει να επενδύει στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία, ώστε να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα των απαιτήσεων και των προσδοκιών των συνεργατών της παρέχοντας προϊόντα και λύσεις υψηλής απόδοσης.