Διακοσμητικά θερμαντικά σωληνωτά σώματα: αληθινά αστέρια στην ευελιξία!

Διακοσμητικά θερμαντικά σωληνωτά σώματα: αληθινά αστέρια στην ευελιξία!

1.640 επισκέψεις στο άρθρο (19/01/2024)
Σχολιάστε

Τα διακοσμητικά θερμαντικά σωληνωτά σώματα παραμένουν τα αγαπημένα σώματα για όσους αναζητούν προστιθέμενη αξία, καθώς συνδυάζουν αβίαστα την αριστοκρατική εμφάνιση με την υψηλή απόδοση.

Προσθέτουν μια νότα αυθεντικότητας σε κάθε δωμάτιο, είτε είναι κλασικό είτε μοντέρνο χώρο. Αυτή ακριβώς η ευελιξία είναι που προκαλεί τη δημοτικότητα των σωληνωτών σωμάτων. Και αυτή η ευελιξία ξεπερνά πολύ την απλή εμφάνιση. Απλώς σκεφτείτε τις πολλές εφαρμογές, τις ποικιλίες σύνδεσης και τρόπους στήριξης κ.λ.π.

Διακοσμητικά θερμαντικά σωληνωτά σώματα: από το μπάνιο στο νηπιαγωγείο

Όταν αναζητάτε θερμαντικά σωληνωτά σώματα για ιδιωτικές κατοικίες ή σε εφαρμογές κατοικιών στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από ένα χώρο καθιστικού ή υπνοδωματίου. Ωστόσο, τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα είναι κατάλληλα για μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία χώρων. Για παράδειγμα, για χρήση σε μπάνια και κουζίνες αφού τα θερμαντικά σώματα Delta διατίθενται σε γαλβανισμένες εκδόσεις, ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν και σε περιοχές που έχουν επαφή με νερό (πιτσίλισμα). Μια γαλβανισμένη εν θερμώ έκδοση διατίθεται ακόμη και κατόπιν παραγγελίας για χρήση, σε εγκαταστάσεις ντους, θερμοκήπια ή κουζίνες καντίνας.

Χάρη στη μεγάλη γκάμα στηριγμάτων που διατίθενται για ασφαλή εγκατάσταση, τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σχεδόν κάθε εγκατάστασης. Από τυπικούς βραχίονες για κανονική οικιακή χρήση έως κονσόλες υψηλού φορτίου VDI 6036 για χρήση σε σχολεία, φυλακές, εγκαταστάσεις ψυχικής υγείας κ.λ.π., υπάρχει κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση, ώστε η ασφάλεια να έρχεται πάντα πρώτη. Η ποιότητα των θερμαντικών σωληνωτών σωμάτων Delta ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την τεχνική συγκόλλησης με λέιζερ ακριβείας που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή αυτού του τύπου σωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προεξέχοντα γρέζια συγκόλλησης εσωτερικά ή εξωτερικά και δεν υπάρχουν υπολείμματα συγκόλλησης στο σώμα. Κατά συνέπεια, τα σώματα έχουν λεία επιφάνεια χωρίς αιχμηρές άκρες, ώστε πρακτικά να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών ή κοψίματος. Ιδανικό για παιδιά που εξερευνούν το δωμάτιο στο σπίτι ή στο νηπιαγωγείο.


Τέλος, τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα Delta είναι επίσης κατάλληλα για δωμάτια ή κτίρια με ειδικές απαιτήσεις υγιεινής, όπως νοσοκομεία, εργαστήρια, ιατρεία και εγκαταστάσεις φροντίδας. Η απόσταση 50 mm μεταξύ των στηλών προσφέρει άφθονο χώρο για εύκολο καθάρισμα. Επιπλέον, η απουσία ραφών συγκόλλησης σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προεξοχές για να κολλήσει η σκόνη.

Διακοσμητικά θερμαντικά σωληνωτά σώματα σε κάθε σχήμα και μέγεθος

Αν και τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα απεικονίζονται συχνά ως κανονικά οριζόντια σώματα, η σειρά σωμάτων Delta είναι πολύ πιο ευέλικτη όσον αφορά τα διαθέσιμα σχήματα και τα μεγέθη. Τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα διατίθενται από 2-στήλες έως και 6 στήλες. Τα διαθέσιμα ύψη κυμαίνονται από 300 έως 3000 mm και τα μήκη από 200 έως 2500 mm. Εκτός από τα τυπικά ύψη εγκατάστασης, οποιοδήποτε ύψος μεταξύ αυτών των παραμέτρων μπορεί να παραδοθεί με ακρίβεια χιλιοστού, έτσι ώστε το σώμα να μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο υπάρχον δίκτυο σωληνώσεων.


Επιπλέον, προσφέρουμε τόσο οριζόντιες όσο και κάθετες εκδόσεις, ενώ ακόμη και κυρτά ή γωνιακά σώματα είναι μεταξύ των δυνατοτήτων. Επιπλέον, παρέχουμε τα ειδικά αυτά σωληνωτά σώματα θέρμανσης ενσωματωμένα σε χαμηλό ή υπεριψωμένο πάγκο.


Το τυπικό χρώμα των θερμαντικών σωληνωτών σωμάτων Delta είναι το traffic white (RAL9016). Ωστόσο, μπορούν να παραχθούν σε έως και 70 διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων ελκυστικών μεταλλικών χρωμάτων που ταιριάζουν με κάθε εσωτερικό χώρο. Είτε λοιπόν θέλετε ένα εντυπωσιακό χρώμα σε έντονο μπλε ή κόκκινο είτε προτιμάτε ένα θερμαντικό σώμα σε απαλό πράσινο ή γκρι που συνδυάζεται άψογα, οι επιλογές είναι πολλές.

Διακοσμητικά θερμαντικά σωληνωτά σώματα με μοναδικό σχεδιασμό

Τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα Delta προσφέρουν επίσης μεγάλη ευελιξία σε πιο τεχνικό επίπεδο. Η ποικιλία των διαθέσιμων τρόπων στήριξης και συνδέσεων εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε σύνδεση από κάτω, πλάγια, από πάνω προς τα πάνω, ανάλογα με την εφαρμογή και την εγκατάσταση που έχετε στη διάθεσή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε έργα ανακαίνισης για τη διευκόλυνση της αντικατάστασης παλαιών σωμάτων με θερμαντικά σωληνωτά σώματα Delta.


Επίσης, κατά τη μετάβαση σε σύστημα θέρμανσης χαμηλής θερμοκρασίας, αξίζει να λάβετε υπόψη τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα Delta. Το μπροστινό μέρος των σωλήνων προφίλ σχήματος D, η απουσία βιδωτών βυσμάτων καθώς και η λεπτή, κομψή σύνδεση 1 ίντσας, παρέχουν την αδιαμφισβήτητη μοντέρνα σχεδίαση των σωλήνων των θερμαντικών σωμάτων Delta. Επιπλέον, οι σωλήνες προφίλ σχήματος D συμβάλλουν σε αυξημένη απόδοση σε σύγκριση με έναν συμβατικό στρογγυλό σωλήνα. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης και πιο ελκυστική εμφάνιση, αλλά σημαίνει επίσης ότι, όταν διαστασιολογηθούν σωστά παρέχουν την ζεστασιά για να καλύψουν τη ζήτηση θερμότητας ακόμη και σε συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών.


Επιπλέον, τα θερμαντικά σωληνωτά σώματα Purmo μπορούν να θεωρηθούν ως εναλλακτική λύση στα σώματα χαμηλού προφίλ ή τους κονβέκτορες, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά μπροστά από παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθώς η απόσταση των 50 mm μεταξύ των προφίλ σχήματος D επιτρέπει την εύκολη διείσδυση του φωτός.  Ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμα μόνο για συστήματα υδραυλικής θέρμανσης. Μπορούν επίσης, να είναι ηλεκτρικά με εργοστασιακά τοποθετημένη αντίσταση, ψηφιακό προγραμματιζόμενο θερμοστάτη και μείγμα νερού -  γλυκόλης έτοιμο για εγκατάσταση. Για μεγαλύτερη άνεση, τα ηλεκτρικά σωληνωτά θερμαντικά σώματα παρέχονται με ένα εύκολο στη χρήση χειριστήριο.

Συνέχεια του άρθρου >>>