Διαφορετικές λύσεις για διαφορετικούς χώρους από την LG Electronics

1.657 επισκέψεις στο άρθρο

Διαφορετικές λύσεις για διαφορετικούς χώρους με τη νέα συνδυαστική σειρά επαγγελματικού κλιματισμού της LG Electronics.

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG επεκτείνουν το εύρος διαμόρφωσης για μοναδικές απαιτήσεις κατασκευής
 
Το τμήμα Βusiness Solutions της LG Electronics Hellas, ανακοινώνει την επέκταση των δυνατοτήτων διαμόρφωσης των συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού Single Split, για να προσφέρει ευελιξία στις ποικίλες ανάγκες του σημερινού επαγγελματία. 
 
Στον κλάδο του επαγγελματικού κλιματισμού (HVAC), οι απαιτήσεις κατασκευής για απόδοση και διαμόρφωση του συστήματος διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθος, τη δομή και τη συγκεκριμένη χρήση του κτιρίου. Η νέα σειρά συνδυασμού λύσεων κλιματισμού της LG προσθέτει πραγματική αξία, καθώς επεκτείνει την προηγούμενη δυνατότητα σύνθεσης 45 εσωτερικών μονάδων με 17 εξωτερικές μονάδες σε δυνατότητα σύνθεσης έως και 93 εσωτερικών μονάδων με μόνο 5 εξωτερικές μονάδες. Αυτό οφείλεται στις αποτελεσματικές διαμορφώσεις μονάδων, παρέχοντας στους επαγγελματίες μια πιο ευέλικτη και ενεργειακά αποδοτική λύση που εξασφαλίζει ταυτόχρονα εξοικονόμηση χώρου.
 
Με επίκεντρο την καινοτομία, την άνεση των επαγγελματιών και την εξοικονόμηση ενέργειας οι μονάδες διαθέτουν νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως το Dual Sensing Smart Load Control που προσαρμόζει τη λειτουργία με ανίχνευση θερμοκρασίας και υγρασίας. Η τεχνολογία αισθητήρα παρουσίας επιτρέπει την ανίχνευση των ανθρώπων στο χώρο για εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση, επιτρέποντας στη μονάδα να αποκρίνεται αυτόματα με βάση την παρουσία ατόμων σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Με βασικό κριτήριο την άνεση και τη συνδεσιμότητα, η τεχνολογία ThinQ της LG επιτρέπει την απρόσκοπτη ενοποίηση και τον απομακρυσμένο έλεγχο μέσω κινητού ή tablet σε πραγματικό χρόνο. Οι πρωτοβουλίες για τη βιωσιμότητα και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς επιτυγχάνονται επίσης μέσω της συμβατότητας της σειράς με το οικολογικό ψυκτικό μέσο R32.
Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG να ξεχωρίζουν, είναι η ευελιξία που προσφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Ενώ η ποικιλία εσωτερικών μονάδων καλύπτει ένα μεγάλο εύρος προτιμήσεων ανάλογα με τον εσωτερικό σχεδιασμό, οι εξωτερικές μονάδες διαθέτουν προσαρμοστικότητα, ισχυρή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση.

Τα μοντέλα υψηλής απόδοσης H-Inverter έχουν έως και 7% υψηλότερη απόδοση ψύξης σε συνθήκες υπερφόρτωσης και 17% υψηλότερη απόδοση θέρμανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Οι μονάδες ευρείας εφαρμογής παρέχουν επίσης σωληνώσεις μήκους έως και 85 μέτρα, επιτρέποντας ευέλικτες οικοδομικές λύσεις. Οι εγκαταστάτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, χάρη στις συμπαγείς μονάδες των οποίων η συνολική επιφάνεια μειώνεται κατά 40%. Η συνδεσιμότητα ΚΚΜ (Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων) για τη διαχείριση αέρα, επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία καθώς και δυνατότητα σωληνώσεων μήκους έως και 50 μέτρα, προσφέροντας εξαιρετικούς συντελεστές απόδοσης SEER και SCOP σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Ανεξάρτητα από τις εκάστοτε ανάγκες τόσο των πελατών όσο και των κατασκευαστών, το σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού Single Split της LG, αποτελεί την ιδανική λύση για ευκολότερη εγκατάσταση και σχεδιασμό, επιπλέον άνεση καθώς και βελτιστοποιημένη διαχείριση ενέργειας.