Ο εξαερισμός είναι μία σύγχρονη, ζωτικής σημασίας ανάγκη. Μάθε το πως λειτουργεί ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας.

Ο εξαερισμός είναι μία σύγχρονη, ζωτικής σημασίας ανάγκη. Μάθε το πως λειτουργεί ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας.

Δες τι ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ από το σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας!

5.664 επισκέψεις στο άρθρο

Ο εξαερισμός είναι μία σύγχρονη, ζωτικής σημασίας ανάγκη. Μάθε το πως λειτουργεί ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας σε ένα video!

Στις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού, κυρίως στις πόλεις, μονωμένου ή μη, συγκαταλέγεται και ένα καλό σύστημα εξαερισμού. Ένα σύστημα που θα διατηρεί υγιεινή την ατμόσφαιρα εντός σπιτιού, χωρίς να «διώχνει» τη ζέστη του σπιτιού και χωρίς να «ματώνει» η τσέπη σου. Ήξερες ό,τι υπάρχουν 6 τύποι εξαερισμού; (διάβασε περισσότερα εδώ)

Κοινοποίησέ το »

Η καινοτομία ανάκτησης θερμότητας σου δίνει όλα όσα θέλεις!
  • Οικονομία. Το κόστος θέρμανσης μειώνεται
  • Υγιή ατμόσφαιρα. Αναπνέεις φρέσκο, καθαρό αέρα
  • Ενεργειακή Απόδοση.  Συλλέγεται η θερμότητα του αέρα που φεύγει από το κτίριο
  • Έλεγχος συμπύκνωσης υδρατμών.  Συνεχής εξαγωγή από τους υγρούς χώρους
  • Ασφάλεια.  Κλειστά παράθυρα για περισσότερη ώρα
Καθαρός αέρας, θερμική άνεση και υγιεινή ατμόσφαιρα!

Το σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας είναι ένα καινοτόμο και αυτόνομο σύστημα αερισμού των χώρων. Φιλτράρει τον εισερχόμενο αέρα και την ίδια στιγμή τον προθερμαίνει, ώστε να μηδενιστούν οι απώλειες θερμότητας!

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο καθαρός και ποιοτικός αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού ή της επιχείρησης, εξασφαλίζοντας θερμική άνεση και υγιεινή ατμόσφαιρα, καθώς απομακρύνονται όλα τα μικρόβια, χωρίς να χαθεί η θερμότητα στο περιβάλλον (σαν να άνοιγες το παράθυρο για τον ίδιο σκοπό)!

Δες το video και μάθε περισσότερα!


 

Κοινοποίησέ το »