Η WATT+VOLT καλεί το κοινό να μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ακολουθώντας 2 απλά βήματα για να διεκδικήσει ένα μοναδικό δώρο.

Η WATT+VOLT καλεί το κοινό να μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ακολουθώντας 2 απλά βήματα για να διεκδικήσει ένα μοναδικό δώρο.

Chargespot & ΔΩΡΟ ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

1.727 επισκέψεις στο άρθρο

Η WATT+VOLT προτείνει  τη δική της ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτροκίνηση. Αυτή αφορά στην υπηρεσία Charge spot για πρόσβαση σε 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Με βάση την ενημέρωση της εταιρείας μαθαίνουμε πως με την ανάπτυξη της υπηρεσίας Charge spot και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φόρτισης,  η εταιρεία αποδεικνύει την αγάπη της για την καινοτομία, όσο και την οικολογική της ευαισθητοποίηση μέσα από την υιοθέτηση «πράσινων» λύσεων που ωφελούν το περιβάλλον.

Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υπηρεσία την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι διαθέτουν ηλεκτροκίνητο όχημα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.

Έτσι, εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογήςCharge spot η οποία μετράει ήδη 10.000 χρήστες, θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, για ενέργεια που θα τους πηγαίνει πιο μακριά, ενώ παράλληλα αποκτούν τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεών τους.

Στο πλαίσιο του δυναμικού λανσαρίσματος, η WATT+VOLT καλεί το κοινό να μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ακολουθώντας 2 απλά βήματα για να διεκδικήσει ένα μοναδικό δώρο. Πολύ απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή από τα stores και δηλώνοντας συμμετοχή στο chargespot.gr/diagonismos μπορούν όλοι να μπουν στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό Smart fortwo!

Ο διαγωνισμός ισχύει έως 31/1!

Κοινοποίησέ το »