BASF και Vitex: Συμφωνία co-branding για το θερμομονωτικό υλικό NEOPOR

2.026 επισκέψεις στο άρθρο

Τη χρήση του εμπορικού σήματος NEOPOR®, του αυθεντικού μονωτικού υλικού της BASF, στις γραφιτούχες θερμομονωτικές πλάκες του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM της Vitex, συμφώνησαν οι εταιρείες BASF και Vitex Α.Ε.

Τη χρήση του εμπορικού σήματος NEOPOR®, του αυθεντικού μονωτικού υλικού της BASF, στις γραφιτούχες θερμομονωτικές πλάκες του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM της Vitex, συμφώνησαν  οι εταιρείες BASF και Vitex Α.Ε. την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020. Με αυτή τη συμφωνία co-branding, το σήμα  NEOPOR® της BASF τοποθετείται στις συσκευασίες του συστήματος VITEXTHERM EPS 80 GRAPHITE της Vitex, καθώς και σε όλα τα ενημερωτικά υλικά προώθησης του συστήματος.
 
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία με την Vitex, η οποία ενισχύει τη θέση του NEOPOR® στην Ελλάδα ως το πλέον αποδοτικό αυθεντικό υλικό, υψηλής ποιότητας. Το NEOPOR® είναι η πρώτη ύλη της BASF με την οποία παράγονται γραφιτούχες πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης (EPS). Σε όλη την Ευρώπη, ήδη από το 1998, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και κατασκευαστές βασίζονται στην ποιότητα του NEOPOR® για τις οικοδομικές τους εργασίες», δήλωσε ο Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.
 
«Η Vitex Α.Ε., πιστή στο όραμά της για καινοτόμες, ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις, πιστοποιεί και ενισχύει την προϊοντική της γκάμα, μέσω της νέας στρατηγικής συμφωνίας με την BASF Ελλάς ΑΒΕΕ. Με το VITEXTHERM παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση εξωτερικής θερμομόνωσης, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση και στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων, με στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την αντοχή στις φθορές», δήλωσε ο Αρμόδιος Γιαννίδης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Vitex Α.Ε.