Οι ασύρματοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Οι ασύρματοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Ασύρματος θερμοστάτης, εξοικονομεί ενέργεια & χρήμα!

17.835 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης, εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο. Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι. Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό, ακόμα και του εξοχικού.

Ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων ανήκει στην κατηγορία των αυτοματισμών θέρμανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο κεντρικής θέρμανσης (ακόμη και στον καυστήρα πετρελαίου), προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν το ενεργειακό κόστος (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η ενεργειακή κρίση απαιτεί έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων!
 • Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης
 • Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο
 • Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι
 • Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό, ακόμα και του εξοχικού
Οι αυτοματισμοί θέρμανσης ανήκουν στις έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης!

Έχεις ακούσει για το τι μπορούν να πετύχουν οι αυτοματισμοί; Ιδιαίτερα ευεργετικοί στη θέρμανση και μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα, τα οποία στα παλαιότερα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε το πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Διανύουμε τον 21ο αιώνα, η τεχνολογία προχωρά, χειριζόμαστε πολλά πράγματα ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο, ακούμε για αυτοκίνητα που δεν θα έχουν καν τιμόνι και θα τα κατευθύνει η σκέψη μας με τη χρήση ειδικών αισθητήρων και πολλά άλλα. Θα ήταν αδύνατο η τεχνολογία στις ημέρες μας να μη μπορεί να μας γλιτώσει αρκετά χρήματα και από τα έξοδα θέρμανσης.

Στην αγορά υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκευές – συστήματα, όπως ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων που λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ό,τι  τα θερμαντικά μας σώματα, θερμαίνουν το χώρο όσο ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να σπαταλούν επιπλέον καύσιμο, άρα και χρήματα.

Τι κάνει ο ασύρματος θερμοστάτης!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Είναι αυτό το κουτάκι που συναντάμε συνήθως στις εισόδους των σπιτιών. Με τον έξυπνο θερμοστάτη  χώρου η λειτουργία της θέρμανσης ξεκινάει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης  και σταματάει όταν ο χώρος ικανοποιήσει τις συνθήκες που ο χρήστης έχει ορίσει.

Μπορείς δηλαδή να ορίσεις στο θερμοστάτη τη θερμοκρασία που επιθυμείς μέσα στο χώρο ή στους χώρους του σπιτιού και όταν αυτή κατεβεί χαμηλότερα, τότε ξεκινά να δουλεύει ο καυστήρας.

Μην ξεχνάς ό,τι στους ψηφιακούς θερμοστάτες υπάρχει η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού επιθυμητής θερμοκρασίας, τόσο για ένα 24ωρο όσο και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

Δες 1 πρόταση για wifi θερμοστάτη νέας γενιάς!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 1 «έξυπνo» ασύρματο (wifi) θερμοστάτη που ανήκει στους αυτοματισμούς θέρμανσης νέας γενιάς για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Πρόκειται για το BS-850/KIT & BS-851/KIT της Olympia Electronics. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Wifi BS-850/KIT & BS-851/KIT, θέρμανση όταν πρέπει & από το κινητό σου!

Wi-Fi θερμοστάτες BS-850/KIT & BS-851/KIT της OLYMPIA ELECTRONICS.

Wi-Fi θερμοστάτες BS-850/KIT & BS-851/KIT της OLYMPIA ELECTRONICS.

  Οι νέοι Wi-Fi θερμοστάτες BS-850/KIT & BS-851/KIT της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δίνουν πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας του σπιτιού από οποιοδήποτε σημείο διαμέσου του κινητού τηλεφώνου, tablet και υπολογιστή από απόσταση διαμέσου Internet.

  Πιο συγκεκριμένα,  δίνεται η δυνατότητα για παρακολούθηση της θερμοκρασίας και των λειτουργιών των θερμοστατών ανά πάσα στιγμή. Είναι προγραμματιζόμενοι για ευκολία χρήσης και πλήρως παραμετροποιήσιμοι για κάλυψη όλων των αναγκών.

  Μέσω της εφαρμογής για android μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν τροποποιήσεις στο τρέχον πρόγραμμα όποτε χρειαστεί. Μπορεί απομακρυσμένα να ανοιγοκλείνει το καλοριφέρ ή το boiler για να υπάρχει πάντα ζέστη όταν χρειάζεται, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

  Οι νέοι Wi-Fi θερμοστάτες της Olympia Electronics προσφέρουν:

  • Ευκολία εγκατάστασης, καθώς δεν χρειάζεται η καλωδίωση να φτάνει μέσα στο σπίτι, γιατί πρόκειται για ασύρματο θερμοστάτη.
  • Ευκολία χειρισμού, καθώς μπορεί να ελέγχεται είτε από την οθόνη, είτε από το κινητό μέσω Internet.
  • Δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό π.χ. και του εξοχικού.
  Η νέα εποχή του I.o.T.!

  Με το νέο Wi Fi θερμοστάστη η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εγκαινιάζει την είσοδό της στο Internet of Things (I.o.T.) η οποία αποτελεί βασική τεχνολογία του industry 4.0  και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

  H εταιρεία έχει πάντοτε ως κύριο στόχο της να δίνει στην αγορά και στον Έλληνα ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη σύγχρονες  λύσεις με την παραγωγή νέων προϊόντων που να συνδυάζουν ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

  Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το »