Θέλεις να ξηλώσεις τα παλιά πλακάκια για να βάλεις νέα, αλλά δεν θέλεις να σπάσουν για να τα βάλεις στο εξοχικό σου; Γίνεται. Δες VIDEO.

Θέλεις να ξηλώσεις τα παλιά πλακάκια για να βάλεις νέα, αλλά δεν θέλεις να σπάσουν για να τα βάλεις στο εξοχικό σου; Γίνεται. Δες VIDEO.

Απίθανο VIDEO: Ξήλωσε τα πλακάκια χωρίς γρατσουνιά!

2.545 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Υπάρχουν πολλές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι, με σκοπό να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση, επιβάλλεται. Μία από αυτές είναι η αλλαγή πλακιδίων.

Έχουμε πλακάκια (μεγαλύτερα ή μικρότερα) στο πάτωμα του σπιτιού και θέλουμε να τα αλλάξουμε είτε γιατί έσπασαν, είτε γιατί θέλουμε να τα αντικαταστήσουμε με νέα που εξασφαλίζουν πιο δροσερό σπίτι το καλοκαίρι και πιο ζεστό το χειμώνα. Δεν θέλουμε όμως να σπάσουν γιατί θέλουμε να τα πάμε στο εξοχικό. Πόσες φορές το επιχειρήσαμε, αλλά τα σπάσαμε; Πολλές και αυτό είναι μία πικρή ιστορία. Υπάρχει τρόπος να τα αλλάξουμε χωρίς αυτά να σπάσουν; Υπάρχει. Πάμε να δούμε.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δεν είναι πλάκα, ΤΕΛΟΣ στα σπασμένα πλακάκια! Δες πώς γίνεται!

- Νέα πλακάκια για πιο δροσερό σπίτι το καλοκαίρι, πιο ζεστό το χειμώνα
- Βγάζεις τα παλιά & δεν τα πετάς, τα πας στο εξοχικό άθικτα
- Η εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων σε άλλο επίπεδο
- Δες πώς αφαιρούνται & πώς γίνεται η αρμοκόλληση

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε νέα πλακάκια για την κύρια κατοικία, αλλά δεν θέλετε να σπάσουν τα παλιά είτε για να τα έχετε σε περίπτωση ανάγκης, είτε για να τα βάλετε στην εξοχική σας κατοικία, δηλαδή να γλιτώσετε αρκετά χρήματα υπάρχει τρόπος!

Στο 4green, δεν σταματάμε ποτέ να βρίσκουμε κάθε τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Ακόμα και το τελευταίο ευρώ έχει σημασία, ειδικά εν μέσω ενεργειακής κρίσης. Εντοπίσαμε ένα εντυπωσιακό video στο διαδίκτυο, όπου ένας τεχνίτης με μεγάλη μαεστρία, ταχύτητα και ασυνήθιστη ευκολία, καταφέρνει να αφαιρέσει τα πλακάκια και αυτά να παραμείνουν άθικτα, χωρίς έστω μία γρατσουνιά.

Δες το video και θα καταλάβεις! Έτοιμος για αλλαγή πλακιδίων; (χωρίς να τα σπάσεις)

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »