Ανοιξιάτικες προσφορές έως -40% από την elith!

2.632 επισκέψεις στο άρθρο

Επωφεληθείτε από τις ανοιξιάτικες προσφορές της elith οι οποίες ξεκινούν από 16/03/2021 έως 02/04/2021!

Σε όλο τον τιμοκατάλογο λιανικής πώλησης οι εκπτώσεις της Elith φτάνουν έως -20% και σε διαθέσιμες σειρές ECO: Varios, Sylvia Antic, Polaris, Sahara έως -40% !

Aπολαύστε την υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου, καθώς προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον διαχέοντας ομοιόμορφα τη ζέστη στο χώρο ακριβώς όπως ο ήλιος! ΔΕΝ ξηραίνει τον αέρα και αυτό την καθιστά ιδανική για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Έχουν μεγαλύτερη οικονομία, χάρη στη θερμοσυσσώρευση του μαρμάρου και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Για επιπλέον πληροφορίες, η Elith βρίσκεται στη διάθεσή σας στο 2521055621 ή στο [email protected]!

Οι εκπτώσεις αναφέρονται σε πληρωμή τοις μετρητοίς.

Πρωταρχικός στόχος τους είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η  Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Elith πρωτοπορεί και συνδυάζει την υπέρυθρη θέρμανση με ένα φυσικό υλικό, το μάρμαρο. Δυο κορυφαία στοιχεία της φύσης ενώνονται για την δημιουργία ενός αξεπέραστου συστήματος θέρμανσης με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.



ELITH
Καλέστε: 2521055621
Δείτε:      elith.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/elith.gr