Αγόρασε σωστά προϊόντα και εξοικονόμησε ενέργεια στο σπίτι σου!

4.188 επισκέψεις στο άρθρο

Η Cocoon Ecoclima σας παρέχει οικονομικές, συμφέρουσες και αποδοτικές προτάσεις σχεδιασμένες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

H Cocoon Ecoclima έχοντας πολυετή εμπειρία στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, είναι σε θέση να προτείνει τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα για το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ, σε κάθε πελάτη της. Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ` ολοκλήρου την προετοιμασία της αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ, δηλαδή την προετοιμασία του προϋπολογισμού κόστους των επιλέξιμων δαπανών, τον ενεργειακό στόχο που πρέπει να επιτευχθεί με την υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και την καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Αναλαμβάνουμε να βελτιώσουμε το ενεργειακό αποτύπωμα της κατοικία σας κατά 3 τουλάχιστον κλάσεις, βάσει των απαιτήσεων του προγράμματος, με την τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, ηλιακού θερμοσίφωνα, την αντικατάσταση κουφωμάτων, την θερμομόνωση και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες αλλαγές.

Οι καταξιωμένοι συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λύνοντας κάθε σας απορία και αποτρέποντάς σας από λάθη και παρερμηνείες. 

Με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε κάθε κατοικία και με τα αξιόπιστα προϊόντα που σας προσφέρει η Cocoon Ecoclima, σχεδόν μπορείτε να μηδενίσετε το κόστος κατανάλωσης ενέργειας, εάν τοποθετήσετε και φωτοβολταϊκά συστήματα.

*Επικοινωνήστε σήμερα με την Cocoon Ecoclima για περισσότερες πληροφορίες.