ASHRAE: Συνέδριο Energy in Buildings – North Hellas στην Θεσσαλονίκη

ASHRAE: Συνέδριο Energy in Buildings – North Hellas στην Θεσσαλονίκη

1.085 επισκέψεις στο άρθρο (06/02/2024)

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο Energy in Buildings – North Hellas, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω σε θέματα Ποιότητας Εσωτερικού ΑέραSustainability & DecarbonizationΕνεργειακή Αναβάθμιση Βιομηχανικών συστημάτων HVAC  καθώς επίσης θα παρουσιαστούν θέματα αναφορικά με την σπουδαιότητα της Συντήρησης σε σχέση με την Λειτουργία και Οικονομικότητα των Εγκαταστάσεων.


Διακεκριμένοι Ομιλητές της ASHRAE από Σερβία όπως ο Prof. Marko Ignjatović, Associate Professor University in Niš, Faculty of Mechanical Engineering, από τον Λίβανο όπως ο Samir Traboulsi, Ph.D., P.Eng. FASHRAE και από Βραζιλία όπως η Juliana Pellegrini L. Trigo DL ASHRAE / Director Studio Symbios θα παρευρεθούν στο Νικόπολις για να παρουσιάσουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης την πορεία της σύγχρονης έρευνας στο Βιοκλιματικό Κτίριο μηδενικής NET κατανάλωσης και συναφή θέματα.


Ο Dr. Μιχάλης Λεφαντζής, Αρχιτέκτων και Επικεφαλής Αρχαιολογικών Εργασιών και Μελετών της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αθήνας, Υπουργείο Πολιτισμού και ο επικεφαλής Αρχιτέκτων της ανασκαφής του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη θα παρουσιάσει το έργο αυτό και την ιδιάζουσα βιοκλιματική αρχιτεκτονική του.


Παράλληλα θα διεξαχθεί Workshop πάνω στις βασικές αρχές του LEED, κάτι που απασχολεί πολύ έντονα από τον μελετητικό και τεχνικό χώρο τον τελευταίο καιρό.

Συνέχεια του άρθρου >>>