40 χρόνια εμπειρία στον εξαερισμό

1.895 επισκέψεις στο άρθρο

Η Ε.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια αποκλειστικά με τον τομέα του εξαερισμού. Εξειδικευμένοι μηχανικοί προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή.

Η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ στη Θεσσαλονίκη, εκπροσωπώντας εδώ και 40 χρόνια τον κορυφαίο ισπανικό οίκο Soler & Palau, αποτελεί πρότυπο κέντρο εξαερισμού και διαχείρισης αέρα στην Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πιστοί στην αρχική εμπορική πολιτική τους, διαθέτουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους αυστηρά χονδρική και μόνον σε επιχειρήσεις του κλάδου, γεγονός που ενισχύει την αξιοπιστία τους και αναπτύσει επαγγελματικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.
 
Το έμψυχο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία, είναι έτοιμο να συμβουλεύσει τους πελάτες και στα δυσκολότερα θέματα εξαερισμού, προτείνοντας την κατάλληλη λύση, ανάλογα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.
 
Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας, είναι το μεγάλο stock που στεγάζεται σε μία σύγχρονη αποθήκη 1900m2, με αποτέλεσμα την άμεση εξυπηρέτηση και την παράδοση σε οποιαδήποτε σημείο τους ζητηθεί.


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν εγκυρότερα, γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα...
 
Μεγαλώνουμε μαθαίνοντας είναι το επικινωνιακό σύνθημα της εταιρίς και το εφαρμόζουν με το παραπάνω. Συνεχώς ενημερωνώνται για τις εξελίξεις στην τεχνολογία του εξαερισμού, με στόχο να είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος σε όλα τα στάδια του έργου και φιλοδοξία την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Επίσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η πληροφορική,  έχουν ετοιμάσει και συνεχώς βελτιώνουν  μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που εμπλουτίζεται τακτικά, φιλοδοξεί να καλύπτει αποτελεσματικά κάθε ανάγκη και να διευκολύνει την καθημερινότητα των επαγγελματιών του κλάδου. Εκτός από τα βασικά περιλαμβάνει:
 
  1. Έξυπνη εργαλειοθήκη... Μόνο για τα μέλη της E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ
    με χρηστικά “ψηφιακά εργαλεία” και “έξυπνες εφαρμογές” που διευκολύνουν την επιλογή και απλοποιούν την εγκατάσταση των προϊόντων της E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ.
  2. Οn line Εξυπηρέτηση και Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, email αλλά και φόρμας για να σας απαντήσουν στα ερωτήματά σας.
  3. Η E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ. έχει συγκεντρώσει όλα σχετικά με την Οδηγία ErP Οικολογικού Σχεδιασμού 2009/125 / EC, που είναι το Ευρωπαϊκό πλαίσιο για τον καθορισμό απαιτήσεων οικολογικού σχεδιασμού, στα συνδεόμενα με την ενέργεια προϊόντα. ErP ο Ευρωπαϊκός κανονισμός για τον εξαερισμό
  4. Επίσης η E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ. διαθέτει δική της εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα! Την οποία δοκιμάσαμε και μας άρεσε για την απλότητα στην χρήση της. Είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη της, διευκολύνει την χρήση της εργαλειοθήκης και υπάρχει αναλυτικός ψηφιακός τιμοκατάλογος σε μορφή εντυπο

Συνοψίζοντας μπορουμε να πούμε ότι η καλύτερη γνωριμία μας ... μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η στρατιγική του μάρκετινγκ είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ περισσότερο από ποτέ, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί εγκυρότερα, γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα... και στα δυσκολότερα θέματα εξαερισμού, προτείνοντας την κατάλληλη λύση, στη σωστή τιμή.

E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ.
Μηχανήματα και Εξαρτήματα Εξαερισμού
Τ.Θ, 32 829, Προέκταση Σμύρνης, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 56402
Τηλ: 2310 700 058-9
Εmail: [email protected] 
Site: www.e-kaffes.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.