Τα πλεονεκτήματα των θερμομονωτικών-ενεργειακών χρωμάτων είναι πολλά χειμώνα-καλοκαίρι.

Τα πλεονεκτήματα των θερμομονωτικών-ενεργειακών χρωμάτων είναι πολλά χειμώνα-καλοκαίρι.

2 ενεργειακά χρώματα, κάνουν τη διαφορά σε εξοικονόμηση & ομορφιά!

8.870 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Προστατεύουν από μύκητες και υγρασία, διώχνουν το κρύο. Κρατούν χαμηλά τη θερμοκρασία το καλοκαίρι και μειώνεις τα έξοδα ψύξης. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα απλά χρώματα. Ιδανικά για παλαιότερα κτίσματα που δεν έχουν καλή μόνωση.

Η ενεργειακή κρίση και η αύξηση του κόστους ενέργειας μπορεί να αντιμετωπιστεί με τρόπους που θα κρατήσουν το σπίτι μας ζεστό και μακριά από την υγρασία το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Αυτοί οι τρόποι πρέπει να είναι έξυπνοι, οικονομικοί και θα μας οδηγήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού. Έτσι θα έχουμε και ποιότητα και αποτέλεσμα, δηλαδή όφελος στη τσέπη μας. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι τα ενεργειακά-θερμομονωτικά χρώματα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ενεργειακό χρώμα, θερμομονώνει, ομορφαίνει & γλιτώνεις λεφτά χειμώνα – καλοκαίρι!
- Προστατεύει από μύκητες & υγρασία, διώχνει το κρύο το χειμώνα
- Κρατά χαμηλά τη θερμοκρασία το καλοκαίρι & μειώνεις τα έξοδα ψύξης
- Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα απλά χρώματα
- Max απόδοση & καλυπτικότητα, αντοχή στο πλύσιμο των τοίχων, οικολογικό

Θερμομονώνεις, εξοικονομείς ενέργεια & χρήμα!

Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά χρώματα νέας τεχνολογίας, περιέχουν μικροσωματίδια και ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού σου τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, προστατεύουν από την υγρασία και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κανονικά χρώματα.

Πέρα από τη συμβατική μόνωση του σπιτιού (διάβασε περισσότερα εδώ), υπάρχουν και «μυστικά» που την ενισχύουν. Ένα από αυτά είναι τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά χρώματα. Είναι ένας από τους έξυπνους και οικονομικούς τρόπους που προαναφέραμε.

Πάμε να δούμε μαζί τα βασικά πλεονεκτήματα των θερμομονωτικών-ενεργειακών χρωμάτων!
  1. Προσφέρουν αδιαβροχοποίηση, θερμομόνωση, αλλά και προστασία από μύκητες και υγρασία.
  2. Διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις ανακλαστικότητας του ηλίου, υπερδιπλάσιες σε σχέση με αυτή που προσφέρει, για παράδειγμα, η επίστρωση μιας ταράτσας με κόκκινο κεραμίδι ή η επικάλυψή της με πλάκες πεζοδρομίου.
  3. Μπορούν να εφαρμοστούν σε περιπτώσεις παλαιότερων κτισμάτων που δεν έχουν τη κατάλληλη μόνωση, προσφέροντας μια οικονομική και αποτελεσματική λύση, αλλά και να λειτουργήσουν επικουρικά προς τη κανονική μόνωση του κτιρίου.
  4. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής  για το δώμα, λόγω περιορισμένης θερμικής καταπόνησης και οικονομικό όφελος από τις μειωμένες ανάγκες για επισκευή.
  5. Μειώνουν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό των κτιρίου κατά τη καλοκαιρινή περίοδο. Μειώνεται δηλαδή η χρήση κλιματιστικών και τα έξοδα για ψύξη, άρα υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας.
  6. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο είδος ανάλογα με τις ανάγκες της κατοικίας του.
2 προτάσεις για οικολογικά χρώματα εσωτερικών χώρων!

Ο καιρός ανοίγει και είναι η κατάλληλη εποχή για ένα «φρεσκάρισμα» στο σπίτι. Τα χρώματα αλλάζουν την ψυχολογία μας. Η ομάδα του 4green ψάχνει, εντοπίζει και σας προτείνει λύσεις. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε 2 προτάσεις από δύο δυνατά brands στο χώρο των χρωμάτων για να ανανεώσετε το εσωτερικό του κτιρίου. Vechro και Vivechrom έχουν 2 πολύ δυνατές προτάσεις χρωμάτων για εσωτερικούς χώρους. Πάμε να τις δούμε μαζί.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »