Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων με λειτουργία WIFI και έξυπνους αισθητήρες είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, για εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων με λειτουργία WIFI και έξυπνους αισθητήρες είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, για εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

Αυτό το πλυντήριο εξοικονομεί 20% στο ρεύμα

Διαβάστηκε από 1923 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2022

Μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας ως 20%. Βαθύτερο καθάρισμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού. Eιδικά προγράμματα αυτο-καθαρισμού (πιο μακριά ο χρόνος συντήρησης). Αθόρυβο, με smart λειτουργίες (wifi και έξυπνοι αισθητήρες).

Τα «έξυπνα» πλυντήρια ρούχων, τελευταίας γενιάς, είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Σου γλιτώνουν χρόνο, νερό, μα και ηλεκτρικό ρεύμα. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες «έξυπνες» συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Kοινοποίησέ το »

«Έξυπνο» πλυντήριο, κάνεις τη δουλειά σου, γλιτώνεις λεφτά & χρόνο!
  • Μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας ως 20%
  • Βαθύτερο καθάρισμα & στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
  • Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού
  • Eιδικά προγράμματα αυτο-καθαρισμού (πιο μακριά ο χρόνος συντήρησης)
  • Αθόρυβο, με smart λειτουργίες (wifi & έξυπνοι αισθητήρες), χειρισμός & από το κινητό
Σε περιόδους, όπως η σημερινή με τις κρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, με τους ειδικούς, αλλά ακόμα και αξιωματούχους χωρών-μελών της ΕΕ να λένε για οικονομία ακόμα και στο πλύσιμο των ρούχων, είναι μία win win επένδυση! Ένα «έξυπνο» πλυντήριο σου λύνει τα χέρια και δεν σκέφτεσαι ό,τι θα δώσεις μία περιουσία για μία καθημερινή ανάγκη, όπως το πλύσιμο των ρούχων.

Wifi τεχνολογία & έξυπνοι αισθητήρες, κάνουν το οικονομικό πλυντήριο ρούχων!

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτό που κάνει το πλυντήριο ρούχων σου «έξυπνο» και οικονομικό είναι η λειτουργία wifi σε συνδυασμό με τους «έξυπνους» αισθητήρεςΑναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και εφαρμόζουν αυτόματα το πιο οικονομικό πρόγραμμα πλύσης που τους εξαφανίζει ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουν ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου (ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από υπηρεσίες καθαριστηρίου). Έχουν ειδικό σύστημα καθαρισμού για εσωτερική απολύμανση του κάδου, ενώ με ειδικό spray καθαρίζουν το λάστιχο του πλυντηρίου και απομακρύνουν χνούδι και βρωμιά που μαζεύεται σε αυτά τα σημεία, άρα ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από έξοδα συντήρησης.

Οι smart συσκευές μειώνουν την κατανάλωση έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε.

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως τα πλυντήρια ρούχων, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις (Α+++) και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Kοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις