Ήλθε η ώρα για να αποτελέσει το υδρογόνο το βασικό καύσιμο για την ανθρωπότητα και να δώσει τέλος στην ενεργειακή κρίση;

Ήλθε η ώρα για να αποτελέσει το υδρογόνο το βασικό καύσιμο για την ανθρωπότητα και να δώσει τέλος στην ενεργειακή κρίση;

Στα ύψη η τιμή της βενζίνης; Κάντε στην άκρη να περάσει το υδρογόνο!

2.115 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η ενεργειακή κρίση φέρνει ακόμα πιο κοντά τη λύση του υδρογόνου για φθηνή και καθαρή ενέργεια! Η νέα έκθεση του Hydrogen Council είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Δες και 1 VIDEO με τους ειδικούς να αναλύουν τα οφέλη του υδρογόνου.

Η παγκόσμια ζήτηση αύξησης πράσινου και χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, υδρογόνου, η οποία αναμένεται να ανέλθει ακόμα και στο 50%, καταγράφεται στη νέα έκθεση του Hydrogen Council.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Επισημαίνεται ό,τι η ανάπτυξη της οικονομίας του υδρογόνου πηγαίνοντας χέρι-χέρι με τον εξηλεκτρισμό, είναι ένα κρίσιμο ζήτημα, στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς θα επιτρέψει τη σε βάθος απανθρακοποίηση παγκοσμίως, με ένα προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο.

Η συζήτηση για το υδρογόνο ολοένα και «φουντώνει» (διάβασε περισσότερα εδώ), καθώς αυτό φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι των συζητήσεων παγκοσμίως. Αναμένεται να είναι το καύσιμο του μέλλοντος (διάβασε περισσότερα εδώκαι δικαίως συγκεντρώνει επάνω του τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση.

Το υδρογόνο έρχεται με φόρα!
  • Το «μαγικό» πράσινο υγρό δίνει φθηνή, προσιτή λύση για όλους
  • Το μέλλον είναι ο συνδυασμός υδρογόνου & ηλεκτροκίνησης
  • Μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη μέχρι 1,5 βαθμό Κελσίου
  • Δράση & υποδομές τώρα για να τελειώσει η κρίση, ζητά το Hydrogen Council
Η νέα έκθεση του Hydrogen Council

Η ανάπτυξη της οικονομίας του υδρογόνου πηγαίνοντας χέρι-χέρι με τον εξηλεκτρισμό, είναι ένα κρίσιμο ζήτημα, στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς θα επιτρέψει τη σε βάθος απανθρακοποίηση παγκοσμίως, με ένα προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο για όλους, όπως περιγράφεται στην έκθεση του Hydrogen Council.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην έκθεση με τίτλο «Hydrogen for Net Zero», το υδρογόνο μπορεί να παρέχει λύσεις απανθρακοποίησης με το χαμηλότερο κόστος για το 1/5 της τελικής ενεργειακής ζήτησης μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα. Η συμβολή του θα οδηγήσει σε μια συνολική μείωση κατά 80 Gt CO2, κάτι που σημαίνει ό,τι αποτελεί μία ρεαλιστική λύση για την επίτευξη του στόχου για  μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη μας μέχρι 1,5 βαθμό κελσίου.

Δράση και υποδομές τώρα, για να τελειώσει η ενεργειακή κρίση!

Σε κάλεσμά του προς τους πολιτικούς ηγέτες παγκοσμίως ο Διευθύνων Σύμβουλος του Hydrogen Council, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα για ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών για την ανάπτυξη του υδρογόνου, καθώς αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία της επίτευξης των στόχων για τη κλιματική αλλαγή.

Για αυτόν το λόγο, τονίζεται ό,τι θα πρέπει οι πολιτικοί ηγέτες των χωρών του κόσμου να προχωρήσουν σε γενναία βήματα σε ό,τι αφορά τις υποδομές, την παραγωγή, αλλά και τις τελικές χρήσης του υδρογόνου και αυτά τα βήματα θα πρέπει να γίνουν τώρα.

Δες το εντυπωσιακό video για το πόσο ρεαλιστική & εφικτή είναι η λύση του υδρογόνου!

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »