Η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει ένα επιπρόσθετο πακέτο οικονομικής στήριξης ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης των νοικοκυριών της χώρας.

Η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει ένα επιπρόσθετο πακέτο οικονομικής στήριξης ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης των νοικοκυριών της χώρας.

Νέο πακέτο στήριξης για τη θέρμανση των γερμανικών νοικοκυριών!

1.727 επισκέψεις στο άρθρο

Η Γερμανία είναι έτοιμη για επιπρόσθετη οικονομική στήριξη για τις ανάγκες θέρμανσης των νοικοκυριών της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της ενεργειακής κρίσης.

Μετά από την πρόσφατη μείωση κατά 42,7% του τέλους για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ), η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει νέο πακέτο οικονομικής ενίσχυσης για τις ανάγκες θέρμανσης των ευάλωτων οικονομικά νοικοκυριών της χώρας, τα οποία έχουν ήδη λάβει επιδότηση για τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2021 – Μαρτίου 2022.

Κοινοποίησέ το »


Πακέτο στήριξης 130 εκ. ευρώ για 710.000 νοικοκυριά της Γερμανίας!

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται σχετικό έγγραφο του υπουργείου Κατασκευών της Γερμανίας, η γερμανική κυβέρνηση, όπως διαβάζουμε και στο capital.gr, σχεδιάζει ένα επιπρόσθετο πακέτο οικονομικής στήριξης ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αφορά σε περίπου 710.000 νοικοκυριά της χώρας. Τα νοικοκυριά αυτά έχουν ήδη ενισχυθεί με επίδομα θέρμανσης για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2021 – Μαρτίου 2022, αλλά η αύξηση στις τιμές του φυσικού αερίου, δημιουργεί την ανάγκη για πρόσθετη στήριξη!

175 ευρώ για νοικοκυριό 2 ατόμων & 135 για νοικοκυριό 1 ατόμου!

Το έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Κατασκευών, το οποίο επικαλείται το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, κάνει λόγο για εφάπαξ πληρωμή 175 ευρώ για ένα νοικοκυριό δύο ατόμων, με επιπλέον 35 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού. Την ίδια στιγμή, τα νοικοκυριά με 1 άτομο θα λάβουν 135 ευρώ.

Η προσπάθεια στήριξης των γερμανικών νοικοκυριών θα συνεχιστεί!

Οι προσπάθειες στήριξης των γερμανικών νοικοκυριών όχι απλά θα συνεχιστούν, αλλά και θα ενταθούν, σύμφωνα με όλα όσα δηλώνουν αρμόδιοι αξιωματούχοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι συνέπειες της ενεργειακής κρίσης να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες για τους Γερμανούς πολίτες, ιδιαίτερα για όσους είναι πιο ευάλωτοι οικονομικά.

Κοινοποίησέ το »