Η Schneider Electric διοργάνωσε το πρώτο virtual InnovationTalk για τους licensed partners στη Nοτιοανατολική Ευρώπη

1.279 επισκέψεις στο άρθρο

Η Schneider Electric διοργάνωσε το πρώτο virtual «InnovationTalk: SEE License Partners Summit», ειδικά για τους εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε το πρώτο virtual «InnovationTalk: SEE License Partners Summit», ειδικά για τους εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια του Ιnnovation Talk, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τις τάσεις της αγοράς, για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, αλλά και για τις νέες δυνατότητες και εξειδικεύσεις στο πρόγραμμα συνεργασίας τους. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση τις παρουσιάσεις του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης στη Γκρενόμπλ, σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις λειτουργίες που θα παρουσιάσει η εταιρεία.

Σημαντικό μέρος του συνεδρίου εστίασε στην αναζήτηση νέων ευκαιριών στις τοπικές αγορές, στους τομείς της αειφορίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού,που κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού αποτελούν βασικό πυλώνα των NewGeneration European Union funds. Η Schneider Electric, που πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως η πιο βιώσιμη εταιρεία στον κόσμο από την Corporate Knights (εταιρεία μέσων και έρευνας), ενθάρρυνε τους συνεργάτες της να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη συνεργασία για την περαιτέρω ανάπτυξη τους σε τομείς που μπορούν να τους βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν. Επιπλέον, καινοτόμες νέες τεχνολογίες, όπως οι διακόπτες μέσης τάσης χωρίς SF6 ή οι  συνδεδεμένες, ενεργές λειτουργίες πινάκων διανομής μπορούν ναβοηθήσουν τους κατασκευαστές πάνελ να ενισχύσουν την εικόνα της καινοτομίας στις λύσεις που προσφέρουν και το γεγονός ότι θα είναι σε θέση να  ανταποκριθούν στις μελλοντικές ανάγκες των πελατών που θέτουν ως προτεραιότητα τις βιώσιμες λύσεις και την ενισχυμένη παραγωγικότητα μέσω της ψηφιοποίησης.

Ο Petr Hermann, Cluster President for South East Europe, Schneider Electric, δήλωσε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου: «Στην Schneider Electric, πιστεύουμε ότι οι ισχυρές συνεργασίες είναι το κλειδί για την κοινή επιτυχία τόσο των συνεργατών όσο και τη δική μας. Με αυτήν τη στενή συνεργασία μπορούμε να παρέχουμε περισσότερη εξειδίκευση ανά διαφορετικό τμήμα πελατών και να ανταποκρινόμαστε καλύτερα, μαζί με τους συνεργάτες μας, στις ανάγκες των τελικών πελατών. Θέλουμε επίσης να συνεργαστούμε με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας για να δοκιμάσουμε νέες καινοτομίες, ιδιαίτερα στον τομέα της αειφορίας που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας, αλλά και γύρω από νέες ψηφιακές δυνατότητες που θα κυμαίνονται από το σχεδιασμό λύσεων έως και τις πιο αποτελεσματικές λειτουργίες και διαδικασίες συντήρησης».