Η Daikin Europe N.V. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του κλιματισμού, θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Daikin: Υπέγραψε μεγάλη εμπορική συμφωνία με την DUCO

1.673 επισκέψεις στο άρθρο

Η Daikin υπέγραψε μεγάλη εμπορική συμφωνία με την DUCO, κατασκευαστή συστημάτων οικιακού εξαερισμού, με έδρα το Βέλγιο.

Μέσω της συμφωνίας αυτής, η Daikin εντάσσει στη γκάμα των προϊόντων της, τα συστήματα εξαερισμού της εταιρείας DUCO, διασφαλίζοντας το ιδανικό κλίμα και στους οικιακούς χώρους.

    Kοινοποίησε το »

  •  Η Daikin και η εταιρεία οικιακού εξαερισμού DUCOμε έδρα το Βέλγιο, μοιράζονται έναν κοινό σκοπό, την διασφάλιση υγιεινών συνθηκών διαβίωσης στους εσωτερικούς χώρους.
  • Η Daikin θα διανείμει τις μονάδες οικιακού εξαερισμού της DUCO, μέσα από τις θυγατρικές της εταιρείες στην Ευρωπαϊκή αγορά. Τα πρώτα προϊόντα της DUCO που θα διατεθούν, θα είναι οι κεντρικές μονάδες εξαερισμού ανάκτησης θερμότητας (CHRV).
  • Οι μονάδες της DUCO,δίνουν την ευκαιρία στηDaikin να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό των οικιακών εφαρμογών της. Η θέρμανση, η ψύξη, ο εξαερισμός και ο καθαρισμός του αέρα θα προσφέρονται πλέον ως ένα σύστημα ολικής διαχείρισης των σύγχρονων οικιακών απαιτήσεων κλιματισμού.

Η κεντρική ανάκτηση θερμότητας, ενσωματώνεται στη προσφορά θέρμανσης και ψύξης της Daikin

Η Daikin Europe N.V. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του κλιματισμού, θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η συμφωνία αυτή, επιτρέπει στη Daikin να συμπεριλάβει τις κεντρικές μονάδες εξαερισμού ανάκτησης θερμότητας της DUCO, στη δική της σειρά προϊόντων οικιακών εφαρμογών. Η γκάμα  της DUCO περιλαμβάνει : το Duco Box Energy Premium, που απευθύνεται στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών και το Duco Box Energy Comfort, ειδικά σχεδιασμένο για μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα.

Ο εξαερισμός CHR της DUCO, είναι μια από τις πιο αποδοτικές ενεργειακά τεχνολογίες εξαερισμού κατοικιών στην αγορά. Προσφέρει ανάκτηση έως και 90% της θερμότητας του αέρα που εξάγεται. Οι μονάδες παρέχουν εξίσου υψηλή απόδοση και στη διαχείριση ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων. Εξοπλισμένοι με κατάλληλους αισθητήρες, ελέγχουν το επίπεδο του CO2 και την υγρασία του χώρου αυτοματοποιημένα. Η παροχή του καθαρού αέρα γίνεται μόνο όταν χρειάζεται και με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

 

Η Daikin παρέχει ολοκληρωμένη λύση για οικιακές εφαρμογές

Ως παγκόσμιος ηγέτης στο ιδανικό κλίμα, η Daikin θεωρεί ως αποστολή της να παρέχει καινοτόμες λύσεις για την παροχή υψηλής ποιότητας αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Για τον οικιακό τομέα, κατασκευάζει και πωλεί μονάδες κλιματισμού, αντλίες θερμότητας αέρα-νερού και καθαριστές αέρα. Το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών - συνεργατών της Daikin, θα έχει πλέον στη διάθεσή του τη σειρά CHRV της DUCO, μαζί με μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για αγωγούς εξαερισμού. Αυτό τους επιτρέπει να παρέχουν μια ενιαία λύση στα οικιακά έργα και εγκαταστάσεις.

«Αυτή η συνεργασία είναι η τέλεια ευκαιρία για την Daikin να αναπτύξει περαιτέρω τον πυλώνα της οικιακής αγοράς. Ο τομέας εξαερισμού αναμένεται να αναπτυχθεί έντονα τα επόμενα χρόνια. Πιεσμένοι από την πανδημία COVID-19, οι άνθρωποι κατανοούν περισσότερο την ανάγκη για έναν καλό εξαερισμό και ένα υγιές εσωτερικό περιβάλλον. Όταν χτίζουν ή ανακαινίζουν το σπίτι τους, ο εξαερισμός έχει γίνει η βασική προτεραιότητα δίπλα σε άλλα βασικά, όπως η θέρμανση και η ψύξη» υπογράμμισε ο κ. Αντώνης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Daikin Europe. «Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις. Συνδυάζοντας τις αντλίες θερμότητας με λύσεις εξαερισμού DUCO που χρησιμοποιούν ανάκτηση θερμότητας, μπορούμε να προσφέρουμε στους τελικούς πελάτες μας ένα ενεργειακά αποδοτικό οικοσύστημα για βέλτιστη θέρμανση, ανάκτηση θερμότητας και εξαερισμό.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DUCO κ. Luc Renson αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών: «Ως πολυεθνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Daikin Europe είναι ιδανικός συνεργάτης για να διαθέσουμε τα συστήματα εξαερισμού μας σε μεγαλύτερη κλίμακα · ενισχύοντας έτσι τις ευρωπαϊκές μας φιλοδοξίες. Πραγματικά χαίρομαι που η Daikin επέλεξε προϊόντα DUCO για να επεκτείνει περαιτέρω την οικιακή προσφορά προϊόντων. Και οι δύο εταιρείες μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία «ποιότητα-DNA» και ανυπομονούμε να προσφέρουμε τις πρωτοποριακές λύσεις εξαερισμού βάση της ζήτησης στους πελάτες της Daikin σε όλη την Ευρώπη».

Kοινοποίησε το »