Η Ινδία έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει φέρει τεχνολογική επανάσταση στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Η Ινδία έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει φέρει τεχνολογική επανάσταση στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Απίστευτο VIDEO: Οι Ινδοί έχουν πάει τα φωτοβολταϊκά σε άλλο επίπεδο!

9.265 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι το μέλλον στην ενέργεια. Η τεχνολογική επανάσταση σε αυτόν τον τομέα είναι ραγδαία και εξελίσσεται μέρα τη μέρα. Η Ινδία έχει πιάσει το νόημα και πλέον έχει know how, τεχνολογική «έκρηξη», παραγωγή, αποτέλεσμα.

Η ενεργειακή αυτονομία είναι η μεγάλη συζήτηση των ημερών μας. Οι καλύτερες λύσεις οικονομίας δίνονται από Φωτοβολταϊκά πάνελ, αποθηκευτικά συστήματα μπαταρίας και έξυπνες συσκευές.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγάλη δύναμη η Κίνα στα φωτοβολταϊκά, αλλά η Ινδία έχει «ξεφύγει»!

- Τα φωτοβολταϊκά είναι το μέλλον στην ενέργεια, η Ινδία ξέρει & τα λέει
- Know how, τεχνολογική «έκρηξη», παραγωγή, αποτέλεσμα
- Μπες μέσα στο εργοστάσιο, δες τι λένε οι ειδικοί
- Φθηνή ενέργεια, ανεξαρτησία, αυτοπαραγωγή ρεύματος

Τα φωτοβολταϊκά ανήκουν στις λεγόμενες Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Εδώ και πολλά χρόνια πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν εγκαταστήσει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, προκειμένου να μειώσουν τα έξοδα για το ηλεκτρικό ρεύμα, να παράγουν μόνοι τους το δικό τους, μα και να είναι ανεξάρτητοι από κάθε είδους κρίση.

Η Ελλάδα είναι μία μεσογειακή χώρα, πράγμα που σημαίνει ό,τι έχει το πλεονέκτημα άπειρης ηλιοφάνειας όλο το χρόνο. Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι το εξής: Έχει εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα τόσο για τους καταναλωτές ενέργειας, όσο και για την οικονομία της, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση να καλπάζει; Η Ινδία δείχνει το δρόμο!

Δες το εντυπωσιακό video για την τεχνολογική επανάσταση στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και το τι μπορεί αυτή να προσφέρει μέσα από ένα εργοστάσιο κατασκευής στην Ινδία (στην επιλογή υπότιτλοι πατήστε αυτόματη μετάφραση για ελληνικά).

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »