Καθάρισε τώρα το φωτοβολταϊκό σου σύστημα, αν θέλεις να μην χάνεις χρήματα, να μην έχεις μειωμένη απόδοση και να μη κινδυνεύεις από φθορές.

Καθάρισε τώρα το φωτοβολταϊκό σου σύστημα, αν θέλεις να μην χάνεις χρήματα, να μην έχεις μειωμένη απόδοση και να μη κινδυνεύεις από φθορές.

Καθαρισμός φωτοβολταϊκού. Αν όχι τώρα, τότε πότε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστηκε από 1076 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2021

Παρατηρείς ό,τι η απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος που έχεις είναι πεσμένη; Το έχεις πλύνει από τότε που το αγόρασες;

Σχολιάστε

Ίσως δεν το γνώριζες καν, αλλά το πλύσιμο των φωτοβολταϊκών είναι σημαντικό, όχι μόνο ως προς την maximum απόδοση και το εισόδημα που μπορεί να σου προσφέρει, αλλά και για τη μακροζωία του!

Kοινοποίησε το »


Καθάρισε τα φωτοβολταϊκά σου για να μην χάνεις εισόδημα!

Για εσένα που διαθέτεις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και δεν τις έχεις καθαρίσει τα τελευταία χρόνια, αρκεί μία ματιά στο ετήσιο εισόδημά σου για να πειστείς για την αναγκαιότητα του καθαρίσματος των πάνελ σου.

Δεν έχει σημασία το πόσο καθαρές περιβαλλοντικές συνθήκες επικρατούν στη περιοχή σου. Το βρόχινο νερό είναι μεν μαλακό, αλλά ποτέ καθαρό. Όταν μια επιφάνεια εκτίθεται στη βροχή, πάντα μένουν υπολείμματα.

Κάθε φορά που βρέχει, τα συγκεκριμένα υπολείμματα αυξάνονται με πιθανό αποτέλεσμα την ιδιαίτερα αισθητή μείωση των χρηματικών απολαβών σου. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η κλίση της επιφάνειας των πλαισίων. Οι επιφάνειες με μικρή κλίση απαιτούν περισσότερο καθάρισμα.

Μην υποτιμάς των απώλεια της παραγόμενης ισχύος – Φτάνει και ξεπερνά το 25%!!!

Η απώλεια της παραγόμενης ισχύος λόγω των ρύπων συχνά υποτιμάται. Με βάση μελέτες από πραγματικές δοκιμές, το ποσοστό των απωλειών μπορεί να κυμανθεί μεταξύ του 5-25% ή και ακόμα μεγαλύτερου, ειδικά όταν οι τοπικές συνθήκες είναι ιδιαιτέρως δυσμενείς.

Συνεπώς, ο καθαρισμός είναι πάντα απαραίτητος και δεν θα πρέπει να αδιαφορείς για αυτό, εκτός αν θέλεις να χάνεις χρήματα. Τώρα που δεν έχει ούτε πολλή ζέστη, αλλά ούτε και πολύ κρύο, είναι ευκαιρία να το κάνεις. Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Δες το video και μάθε πως καθαρίζονται τα φωτοβολταϊκά πάνελ!Εξακολουθείς να έχεις απορίες ή φοβάσαι να το κάνεις μόνος σου μήπως προκαλέσεις κάποια ανεπιθύμητη ζημιά; Υπάρχουν και επαγγελματίες, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν!

Δες περισσότερα και ενημερώσου με ένα κλικ στη Digital Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξοικονόμησης 2021!
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε