Καθάρισε τώρα το φωτοβολταϊκό σου σύστημα, αν θέλεις να μη χάνεις χρήματα, να μην έχεις μειωμένη απόδοση και να μην κινδυνεύεις από φθορές.

Καθάρισε τώρα το φωτοβολταϊκό σου σύστημα, αν θέλεις να μη χάνεις χρήματα, να μην έχεις μειωμένη απόδοση και να μην κινδυνεύεις από φθορές.

Πεσμένη απόδοση & κέρδος του φωτοβολταϊκού σου; Δες τι φταίει!

2422 επισκέψεις στο άρθρο

Η απώλεια της παραγόμενης ισχύος φτάνει και ξεπερνά το 25% αν δεν το συντηρείς σωστά. Παρατηρείς πεσμένη απόδοση. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έπλυνες; Το βρόχινο νερό δεν είναι καθαρό & αφήνει πάντα υπολείμματα. Δες 1 video για να το κάνεις και μόνος σου.

Σχολιάστε

Ίσως δεν το γνώριζες καν, αλλά το πλύσιμο των φωτοβολταϊκών είναι σημαντικό, όχι μόνο ως προς την maximum απόδοση και το εισόδημα που μπορεί να σου προσφέρει, αλλά και για τη μακροζωία του!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φωτοβολταϊκά, στη συντήρηση «κρύβεται» 25% κέρδους!
  • Μη συντήρηση; Απώλεια παραγόμενης ισχύος άνω του 25%
  • Πεσμένη απόδοση; Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έπλυνες;
  • Το βρόχινο νερό δεν είναι καθαρό & αφήνει πάντα υπολείμματα
  • Δες 1 video για να το κάνεις και μόνος σου
Δες πώς κερδίζεις 25% περισσότερα λεφτά από τα φωτοβολταϊκά σου!

Για εσένα που διαθέτεις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και δεν τις έχεις καθαρίσει τα τελευταία χρόνια, αρκεί μία ματιά στο ετήσιο εισόδημά σου για να πειστείς για την αναγκαιότητα του καθαρίσματος των πάνελ σου.

Δεν έχει σημασία το πόσο καθαρές περιβαλλοντικές συνθήκες επικρατούν στην περιοχή σου. Το βρόχινο νερό είναι μεν μαλακό, αλλά ποτέ καθαρό. Όταν μια επιφάνεια εκτίθεται στη βροχή, πάντα μένουν υπολείμματα.

Κάθε φορά που βρέχει, τα συγκεκριμένα υπολείμματα αυξάνονται με πιθανό αποτέλεσμα την ιδιαίτερα αισθητή μείωση των χρηματικών απολαβών σου. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η κλίση της επιφάνειας των πλαισίων. Οι επιφάνειες με μικρή κλίση απαιτούν περισσότερο καθάρισμα.

Μην υποτιμάς των απώλεια της παραγόμενης ισχύος – Φτάνει και ξεπερνά το 25%!!!

Η απώλεια της παραγόμενης ισχύος λόγω των ρύπων συχνά υποτιμάται. Με βάση μελέτες από πραγματικές δοκιμές, το ποσοστό των απωλειών μπορεί να κυμανθεί μεταξύ του 5-25% ή και ακόμα μεγαλύτερου, ειδικά όταν οι τοπικές συνθήκες είναι ιδιαιτέρως δυσμενείς.

Συνεπώς, ο καθαρισμός είναι πάντα απαραίτητος και δεν θα πρέπει να αδιαφορείς για αυτό, εκτός αν θέλεις να χάνεις χρήματα. Τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνεις. Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Δες το video και μάθε πως καθαρίζονται τα φωτοβολταϊκά πάνελ!Εξακολουθείς να έχεις απορίες ή φοβάσαι να το κάνεις μόνος σου μήπως προκαλέσεις κάποια ανεπιθύμητη ζημιά; Υπάρχουν και επαγγελματίες, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν!

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε