Ροη Ειδησεων

5 πιθανοί λόγοι που κάνουν τη «ζημιά» στο κλιματιστικό σου. Δες πως μπορείς να δώσεις τη λύση.

Γιατί αυτό το κλιματιστικό δεν θα δουλέψει ποτέ

Έχουν «βουλώσει» τα φίλτρα & το στοιχείο πιάνει πάγο. Δεν έχει φρέον (απαιτούμενη ποσότητα) το κλιματιστικό. Λάθος τοποθέτηση σωλήνα αποχέτευσης (ευθεία ή ανηφορικά). Έχει «βουλώσει» η αποχέτευση ή έχει γεμίσει νερά ο κουβάς εξωτερικά.

Οι λάμπες Led συμφέρουν. Αν βάλεις και 4 αυτοματισμούς, συμφέρουν ακόμα περισσότερο.

Εξοικονόμησε ακόμα περισσότερη ενέργεια & χρήματα από τα Led σου!

Αισθητήρες φωτισμού, απενεργοποιούν τη λάμπα αν έχεις επαρκή φωτισμό. Αισθητήρες παρουσίας, αν δεν είσαι στο χώρο η λάμπα σβήνει αυτόματα. Χρονοδιακόπτες (λειτουργούν όπως στο κλιμακοστάσιο). Ροοστάτες (dimmer), αυξομειώνουν την ένταση, εξοικονομούν χρήμα.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας προσφέρει μεγάλο όφελος στη τσέπη μας σε ολόκληρη τη διάρκεια του έτους.

Ηλιακός θερμοσίφωνας – Γλιτώνετε λεφτά όλο το χρόνο!

Σε μια μεσογειακή χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου η ηλιοφάνεια υπάρχει σχεδόν όλο το χρόνο, η επένδυση στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα κρίνεται απαραίτητη, αν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της ηλιακής ενέργειας και να δούμε μεγάλο όφελος και στην τσέπη μας.

Ρεύμα & τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό, με inverter μετατροπέα ρεύματος. Αύξηση ιδιοκατανάλωσης που αγγίζει το 100%.

Ρεύμα & τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό, με inverter μετατροπέα ρεύματος!

Αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο max (ακόμα & τη νύχτα). Αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια. Μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος από τον πάροχο. Ενεργειακή απόδοση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κατά 30% με optimizer.

Βάψε το σπίτι σου, προστάτεψε το & ανανεώσου!

Βάψε το σπίτι σου, προστάτεψε το & ανανεώσου!

Οι νέες τεχνολογίες χρωμάτων σε γλιτώνουν από τα περιττά έξοδα για θέρμανση & ψύξη του σπιτιού σου! Έχουν νανοσωματίδια που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, προσφέρουν μόνωση και προστασία από την υγρασία. Για πιάσε το πινέλο!

Τι να προσέξεις πριν και μετά από την αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή, να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και γρήγορη απόσβεση.

Θέλεις top Ηλιακό max ποιότητας, απόδοσης & οικονομίας; Δες πώς!

Η επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα είναι μια ευκαιρία για να εξοικονομήσουμε ρεύμα, αντικαθιστώντας τον συμβατικό μας συλλέκτη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε στην αγορά ηλιακού, ώστε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Μονάδα παραγωγής βιοαερίου πλήρους κλίμακας.

Ρεύμα & κλιματισμός από απόβλητα-Τι γίνεται με το βιοαέριο στην Ελλάδα

Το βιοαέριο και τα παράγωγά του είναι τα υποσχόμενα πράσινα καύσιμα που αναμένεται να αντικαταστήσουν το φυσικό αέριο. Ο Παναγιώτης Κούγιας, ερευνητής του ΕΛΓΟ- Δήμητρα, εξηγεί τις προοπτικές του βιοαερίου.

Θερμομονωτικό τούβλο. Ασφάλεια, άνεση, προστασία παντός καιρού, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων 365 μέρες το χρόνο.

Θερμομονωτικά τούβλα: Τέλος στην απώλεια θερμότητας από τους τοίχους

Θερμομονωτικό τούβλο για max οικονομία και απόδοση όλο το χρόνο, καλύτερη αντισεισμική προστασία. Με γέμιση πολυουρεθάνης, ισχυρή θερμομόνωση, τέλος στην υγρασία. Συμπαγές, αδιαπέραστο «κέλυφος» προστασίας από όλες τις εξωτερικές συνθήκες.

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

ECO//SUN: Ποιότητα και τεχνογνωσία που κάνουν τη διαφορά!

Η ECO//SUN είναι μια πρωτοπόρος, αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φωτοβολταϊκών Ενεργειακών Συστημάτων και πιο πρόσφατα και της Ηλεκτροκίνησης. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα προϊόντων και υπηρεσιών το οποίο