Βάψε το σπίτι σου, προστάτευσέ το & ανανεώσου!

Βάψε το σπίτι σου, προστάτευσέ το & ανανεώσου!

 • Βάψε το σπίτι σου, προστάτευσέ το & ανανεώσου!
 • Βάψε το σπίτι σου, προστάτευσέ το & ανανεώσου!

Βάψε το σπίτι σου, προστάτευσέ το & ανανεώσου!

12.429 επισκέψεις στο άρθρο (07/06/2024)

- Οι νέες τεχνολογίες χρωμάτων σε γλιτώνουν από τα περιττά έξοδα για ψύξη & θέρμανση
- Έχουν νανοσωματίδια που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία
- Προσφέρουν μόνωση & προστασία από την υγρασία
- Αντέχουν περισσότερο από τα απλά χρώματα, μειώνεις τα έξοδα συντήρησης

VECHRO

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
 • Χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία για να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία αντί να την απορροφούν και να την μεταφέρουν μέσα στο σπίτι μας.
Τα μικροσωματίδια των νανοχρωμάτων έχουν την ικανότητα να αντανακλούν πάνω από το 90% της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτό συμβαίνει διότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν στα πάρα πολλά μικρά σωματίδια και αντανακλώνται.
Προσδίδουν έτσι, θερμομονωτικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Δουλειές αυτή την εποχή: 3+1 λύσεις για μείωση εξόδων

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να προσφέρουν μείωση της θερμοκρασίας ακόμη και κατά 2 με 4 βαθμούς το καλοκαίρι, και λειτουργούν ως συμπλήρωμα για υγρομόνωση. Ειδικά σε περιπτώσεις παλαιότερων κτισμάτων που δεν έχουν την κατάλληλη μόνωση, τα εν λόγω χρώματα είναι μια οικονομική και αποτελεσματική λύση.
 • Τα οικολογικά χρώματα εξασφαλίζουν σημαντική αντοχή στις φθορές και έχουν μεγάλη απόδοση, προστατεύοντας το περιβάλλον.
Τα οικολογικά χρώματα είναι «φιλικά» προς τον καταναλωτή, ανταποκρίνονται όμως και στις ανάγκες του περιβάλλοντος, μειώνοντας αισθητά την επιβάρυνσή του, ενώ δεν υστερούν καθόλου σε απόδοση και αντοχές.
Παρουσιάζουν πολύ μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τα απλά χρώματα, ενώ εξασφαλίζουν υψηλή κάλυψη ανά μονάδα επιφανείας, μεγάλη απόδοση στη χρήση τους και σημαντική αντοχή σε φθορές.
Ένα χρώμα, για να θεωρηθεί οικολογικό θα πρέπει να ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε όλη την διάρκεια ζωής του, από τη διαδικασία παραγωγής μέχρι τη χρήση και εφαρμογή του, αλλά και την τελική επαφή του με το περιβάλλον. 
Διατηρούν τις ιδιότητες τους από -20 βαθμούς Κελσίου έως 80. Εφαρμόζονται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια. Δημιουργούν μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες. Καλύπτουν λοιπόν, τέλεια τις μικρορωγμές στις επιφάνειες των εξωτερικών τοίχων προσφέροντας έτσι εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.
 • Αντέχουν περισσότερο από τα απλά, επομένως μειώνεις τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου σου.
Τι κερδίζουμε από την χρήση τους;
Η χρήση των ενεργειακών χρωμάτων στην κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός κτιρίου, προσφέρει σημαντικά οφέλη στον κάθε καταναλωτή, καθώς εξασφαλίζουν:
 • Ευκολότερη ψύξη το καλοκαίρι, λιγότερη κατανάλωση περισσότερη οικονομία
 • Απολαμβάνετε υγρομόνωση και θερμομόνωση
 • Μπορείτε να διαλέξετε από πολλά είδη χρωμάτων
 • Αντανακλούν δεν απορροφούν τον ήλιο
 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα δομικά υλικά λόγω αντανακλαστικότητας της ηλιακής ακτινοβολίας που σημαίνει λιγότερα χρήματα για συντήρηση και επισκευές.