ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ : ενεργειακα τζακια/σομπεσ

«Βρείτε εδώ τις καλύτερες προσφορές της αγοράς σε όλα τα έξυπνα προϊόντα καθώς και έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες. Καλύψτε οποιαδήποτε ανάγκη σας οικονομικά και με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες.»

 • Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης & κλιματισμού

  Η COPCO διαθέτει μια πλήρη γκάμα ενεργειακού και υδραυλικού εξοπλισμού. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του κλιματισμού,της θέρμανσης, των ηλιακών και του εξοπλισμού εργαλειομηχανών είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.
   210 4946298 Περισσότερα
 • Τεχνολογίες που γλιτώνουν ενέργεια & χρήματα

  Η εταιρεία Βασίλειος Μπατάλας είναι μία μελετητική-εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία με ειδίκευση στα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  στο Νομό Πιερίας των κορυφαίων εταιρειών : Vaillant, NIBE και Big Solar.  Επιπλέον, ασχολείται με δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ` Οίκον ΙΙ". 
   23510 29777 Περισσότερα
 • Ενεργειακά Τζάκια: Η οικονομική επιλογή

  Τα ενεργειακά τζάκια & σόμπες είναι μια χρηστική και οικονομική επιλογή. Στην εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ θα βρείτε πληθώρα προϊόντων θέρμανσης σε απίστευτες προσφορές!  Συνεργάζονται με διάφορες εταιρείες, και εγχώριες και του εξωτερικού, με σκοπό να έχουν προϊόντα πιστοποιημένα, τα οποία να χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα τους. 
   210 2465489 Περισσότερα