Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου. Max απόδοση, μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα.

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου. Max απόδοση, μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα.

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με απόδοση 99,9%

2.238 επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2023)
Σχολιάστε

Συντελεστής απόδοσης που πλησιάζει το ιδανικό (99,9%). Διώχνει την υγρασία (λειτουργεί ως μονωτικό μέσο κατά 30%). Μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα. Χαμηλό κόστος αγοράς, μεγάλη διάρκεια ζωής & υψηλή αισθητική.

ELITH
THERMOVENT HELLAS A.E.

Η υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου είναι ένας πολύ προσιτός, πολύ οικονομικός και καθημερινός τρόπος θέρμανσης που απευθύνεται σε όλους, ειδικά τώρα στην περίοδο της κρίσης.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου, αρέσει και συμφέρει!
  • Συντελεστής απόδοσης που πλησιάζει το ιδανικό (99,9%)
  • Διώχνει την υγρασία (λειτουργεί ως μονωτικό μέσο κατά 30%)
  • Μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα
  • Χαμηλό κόστος αγοράς, μεγάλη διάρκεια ζωής & υψηλή αισθητική
Η υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου ζεσταίνει και ομορφαίνει!

Ο συγκεκριμένος τρόπος θέρμανσης προσφέρει μέγιστη απόδοση και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα. Τα πλεονεκτήματα είναι κάτι παραπάνω από πολλά.

7 λόγοι για να επιλέξεις την υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου!
  1. Ο τρόπος λειτουργίας του: Επειδή δεν χρησιμοποιεί τον αέρα ως μέσο μεταφοράς της θερμότητας, έχει μικρότερες θερμικές απώλειες
  1. Ιδανικός συντελεστής απόδοσης. Ο συντελεστής απόδοσης πλησιάζει το ιδανικό (99,9%), διότι πρόκειται για άμεση μετατροπή ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα μέσα στο θερμαινόμενο χώρο, δίχως απώλειες μεταφοράς και καύσης 
  1. Χαμηλό κόστος αγοράς- Μεγάλη διάρκεια ζωής. Το χαμηλό κόστος αγοράς σε συνδυασμό με το μεγάλο χρόνο ζωής, το μηδενικό κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών, καθιστά την αγορά του ως επένδυση για μία ζωή
  1. Είναι τα μοναδικά σώματα υπέρυθρης θέρμανσης που εκπέμπουν τρισδιάστατα και έχουν την ικανότητα να συσσωρεύουν ενέργεια, λόγω της ειδικής κρυσταλλικής δομής του φυσικού πετρώματος, με αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. 
  1. Ο τοίχος απορροφά μεγάλο μέρος της θερμότητας αυτής. Ως αποτέλεσμα, στεγνώνει διώχνοντας την υγρασία έως και 30% προς τα έξω. Με απλά λόγια, λειτουργεί ως μονωτικό μέσο κατά 30%
  1. Τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου μπορούν να τροφοδοτηθούν και απευθείας με ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), δηλαδή να μην πληρώνεις ούτε ευρώ
  1. Είναι οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Για την κατασκευή του καταναλώνεται ελάχιστη ενέργεια και δημιουργούνται ελάχιστοι ρύποι, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι του σώματος είναι από φυσικό προϊόν (μάρμαρο ή γρανίτη)
Οικονομική θέρμανση για 1 ζωή!

Ο μέσος χρόνος ζωής των θερμαντικών σωμάτων μαρμάρου υπολογίζεται σε 50.000 ώρες. Εξαρτάται από τον κύκλο λειτουργίας και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Με απλά λόγια, αν τα χρησιμοποιείς για 8 ώρες την ημέρα, 6 μήνες το χρόνο, τότε η διάρκεια ζωής τους υπολογίζεται για περισσότερα από 40 χρόνια!

Συμπέρασμα

Η υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου συμφέρει, καθώς πρόκειται για μία πολύ οικονομική και αποδοτική επένδυση. Όχι μόνο για τώρα, μέσα στην περίοδο της ενεργειακής κρίσης, αλλά για μία ζωή!