Με την υπέρυθρη θέρμανση εξασφαλίζεις μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας από 50% - 80% την εποχή της κρίσης.

Με την υπέρυθρη θέρμανση εξασφαλίζεις μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας από 50% - 80% την εποχή της κρίσης.

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου, εξοικονόμηση ενέργειας ως 80%!

1.512 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας πολύ προσιτός, πολύ οικονομικός και καθημερινός τρόπος θέρμανσης που απευθύνεται σε όλους, ειδικά τώρα στην περίοδο της κρίσης.

Η ενεργειακή κρίση δεν σταματά να πραγματοποιεί εισβολή στην τσέπη μας και αυτό μας οδηγεί σε αναζήτηση οικονομικών λύσεων. Η υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου είναι μία από αυτές και δεν είναι τυχαίο που την επιλέγουν πολλοί γιατί πολύ απλά και αρέσει, καθώς προσφέρει υψηλή αισθητική και συμφέρει γιατί είναι πολύ οικονομική λύση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας από 50% - 80%!

- συντελεστής απόδοσης που πλησιάζει το ιδανικό (99,9%)
- διώχνει την υγρασία, καθώς λειτουργεί ως μονωτικό μέσο κατά 30%
- εξοικονομείς τουλάχιστον 40%, σε σύγκριση με το πετρέλαιο
- χαμηλό κόστος αγοράς, μεγάλη διάρκεια ζωής & υψηλή αισθητική

Η υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου ζεσταίνει και ομορφαίνει!

Ο συγκεκριμένος τρόπος θέρμανσης προσφέρει μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%, σε σχέση με τα συμβατικά θερμαντικά μέσα (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) και 80% σε σχέση με τα κλιματιστικά και τα συμβατικά ηλεκτρικά θερμαντικά. Τα πλεονεκτήματα είναι κάτι παραπάνω από πολλά (διάβασε περισσότερα εδώ).

7 λόγοι για να επιλέξεις την υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου!

1. Ο τρόπος λειτουργίας του: Επειδή δεν χρησιμοποιεί τον αέρα ως μέσο μεταφοράς της θερμότητας, έχει μικρότερες θερμικές απώλειες.


2. Ιδανικός συντελεστής απόδοσης: Ο συντελεστής απόδοσης πλησιάζει το ιδανικό (99,9%), διότι πρόκειται για άμεση μετατροπή ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα μέσα στον θερμαινόμενο χώρο, δίχως απώλειες μεταφοράς και καύσης.


3. Χαμηλό κόστος αγοράς- Μεγάλη διάρκεια ζωής: Το χαμηλό κόστος αγοράς σε συνδυασμό με το μεγάλο χρόνο ζωής, το μηδενικό κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών, καθιστά την αγορά του ως επένδυση για μία ζωή.


4. Τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου μπορούν να τροφοδοτηθούν και απευθείας με ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), δηλαδή να μην πληρώνεις ούτε ευρώ!


5. Είναι τα μοναδικά σώματα υπέρυθρης θέρμανσης που εκπέμπουν τρισδιάστατα και έχουν την ικανότητα να συσσωρεύουν ενέργεια,  λόγω της ειδικής κρυσταλλικής δομής του φυσικού πετρώματος, με αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειαςΗ εξοικονόμηση που μπορείς να πετύχεις, σε σύγκριση με το πετρέλαιο είναι τουλάχιστον 40%!


6. Ο τοίχος απορροφά μεγάλο μέρος της θερμότητας αυτής. Ως αποτέλεσμα, στεγνώνει διώχνοντας την υγρασία έως και 30% προς τα έξω. Με απλά λόγια, λειτουργεί ως μονωτικό μέσο κατά 30%!


7. Είναι οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Για την κατασκευή του καταναλώνεται ελάχιστη ενέργεια και  δημιουργούνται  ελάχιστοι ρύποι, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι του σώματος είναι από φυσικό προϊόν (μάρμαρο ή γρανίτη)!

Το καλύτερο σημείο τοποθέτησης του θερμαντικού σώματος

Το ιδανικό είναι να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς τοίχους και όχι απέναντι από ανοίγματα (παράθυρα ή μπαλκονόπορτες).

Τι είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση απαιτείται;

Οι καλωδιώσεις πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384. Για αυτό θα σου πει ο άνθρωπος που θα κάνει την εγκατάσταση και ως επαγγελματίας ξέρει να τηρεί τους κανονισμούς ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εννοείται ό,τι πρέπει να έχει άδεια ηλεκτρολόγου.

Εύκολη εγκατάσταση!

Τα σώματα μαρμάρου είναι εύκολα στην εγκατάσταση, στερεώνονται στον τοίχο χρησιμοποιώντας μόνο δυο μπουλόνια ή βίδες. Έχουν δυο ρυθμιζόμενους αποστάτες  για να εξασφαλιστεί η επιθυμητή τοποθέτηση. Συνδέονται είτε με κάποιο θερμοστάτη πρίζας, είτε σε κεντρικό θερμοστάτη, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Μπορούν απλά να χρησιμοποιηθούν ως μια ηλεκτρική συσκευή ή πιο γενικευμένα ως κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Οικονομική θέρμανση & ομορφιά για 40 χρόνια!

Ο μέσος χρόνος ζωής των θερμαντικών σώματα μαρμάρου  υπολογίζεται σε 50.000 ώρες. Εξαρτάται από το κύκλο λειτουργίας και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Με απλά λόγια, αν τα χρησιμοποιείς για 8 ώρες την ημέρα, 6 μήνες το χρόνο, τότε η διάρκεια ζωής τους υπολογίζεται για περισσότερα από 40 χρόνια!

Στο χέρι σου είναι να αποκτήσεις και εσύ τον ίδιο τρόπο θέρμανσης και θα δεις ό,τι πρόκειται για μία πολύ οικονομική και αποδοτική επένδυση και όχι μόνο για την περίοδο της κρίσης, αλλά για μία ζωή!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »