Η τοποθέτηση triplex τζαμιών είναι μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από τη πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Η τοποθέτηση triplex τζαμιών είναι μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από τη πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Triplex εδώ και τώρα!

47.593 επισκέψεις στο άρθρο

Ανησύχησες στο άκουσμα της λέξης triplex; Δεν θα έπρεπε. Για ενεργειακά τζάμια μιλάμε και το  μόνο σίγουρο είναι ό,τι θα κάνουν καλό και στη τσέπη σου, αλλά και στην υγεία σου!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, μιλάμε για ενεργειακά τζάμια (υαλοπίνακες), τα οποία είναι άθραυστα, σου εξασφαλίζουν τέσσερις φορές καλύτερη θερμομόνωση από τα κλασικά τζάμια και σε προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία!

Kοινοποίησε το »


Τι είναι το triplex τζάμι

Συνηθίζεται –κακώς- να συγχέεται με τα τριπλά τζάμια, αλλά δεν είναι κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά, αποτελεί την εμπορική ονομασία για το αποτέλεσμα της συνένωσης δύο ή και περισσότερων τζαμιών με μια μεμβράνη!

Η μεμβράνη μπορεί να είναι διάφανη, ημιδιάφανη ή και έγχρωμη. Η συνένωση αυτή αυξάνει την αντοχή του υαλοπίνακα στα χτυπήματα. Ακόμα όμως και αν το χτύπημα είναι τόσο ισχυρό, ώστε να προκαλέσει θραύση, τότε το τζάμι δεν καταρρέει γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη!

Προσφέρουν έως και τέσσερις φορές καλύτερη θερμομόνωση από τα απλά τζάμια!

Τα έξοδα για θέρμανση ή ψύξη (το καλοκαίρι) παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των low-e τζαμιών και από οικίες, αλλά και από επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων από τις απώλειες των κτιρίων. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες αποτελούν ένα «όπλο πρώτης γραμμής» στη μάχη αυτή. Δεν είναι τυχαίο ό,τι σε αυτή τη κατηγορία υαλοπινάκων εστιάζεται σήμερα το ενδιαφέρον, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας τους.

Αντανακλούν τη βλαβερή για την υγεία υπεριώδη ακτινοβολία!

Οι πολυστρωματικοί (laminated) υαλοπίνακες, με ειδική αντί-UV μεμβράνη PVB, μπορούν να εμποδίσουν τη μετάδοση της υπεριώδους ακτινοβολίας μέχρι και 99,6%. Με απλά λόγια, κάνουν καλό στην υγεία σου.

Είναι οικολογικός και 100% ανακυκλώσιμος!

Ο ενεργειακός υαλοπίνακας είναι το πλέον οικολογικό υλικό, καθώς κατά τη παραγωγική του διαδικασία απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα 25kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m², την ώρα που τοποθετημένο σε ένα κτίριο δύναται να εξοικονομήσει έως και 120kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m² ετησίως. Επιπλέον, ανακυκλώνεται 100%!

Συμπέρασμα

Αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι ό,τι πρόκειται για μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από τη πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια. Έχεις και άλλες ερωτήσεις;

Δες περισσότερα και ενημερώσου με ένα κλικ στη Digital Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξοικονόμησης 2021!
 

Kοινοποίησε το »