Στο 4green.gr βρήκαμε και σου προτείνουμε 3+1 τρόπους για να γλιτώσεις λεφτά τώρα, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, αλλά και να προστατεύσεις το περιβάλλον.

Στο 4green.gr βρήκαμε και σου προτείνουμε 3+1 τρόπους για να γλιτώσεις λεφτά τώρα, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, αλλά και να προστατεύσεις το περιβάλλον.

Με 3+1 τρόπους γλιτώνεις λεφτά, σώζεις και το περιβάλλον!

11083 επισκέψεις στο άρθρο

Η συζήτηση για τη κλιματική αλλαγή γίνεται ολοένα και πιο έντονη, αλλά μαζί με αυτή υπάρχει και η ενεργειακή κρίση. Ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον, αλλά θέλεις να επιβιώσεις και οικονομικά. Γίνεται; Πάντα υπάρχουν τρόποι.  Διάβασε παρακάτω πως θα το κάνεις.

Φίλτρο βρύσης, ηλιακός θερμοσίφωνας, φυσικό αέριο, ενεργειακά τζάμια είναι οι 3+1 σύμμαχοι που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους και για να εξοικονομείς ενέργεια και χρήματα, αλλά και να προστατεύεις το περιβάλλον. Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματά τους και θα βγουν κερδισμένοι και η τσέπη σου και η φύση!

Kοινοποίησε το »


Χρησιμοποίησε φίλτρο νερού βρύσης αντί για εμφιαλωμένο νερό!

Αντί να αγοράζεις συνεχώς εμφιαλωμένο νερό, χρησιμοποίησε φίλτρο για το καθαρισμό του νερού της βρύσης. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή αποβλήτων υπό τη μορφή πλαστικών φιαλών. Γνώριζες ότι από τα πλαστικά μπουκάλια που παράγονται ανακυκλώνεται περίπου το 5%;

Ζεις στην Ελλάδα, εκμεταλλεύσου τον ήλιο, βάλε ηλιακό θερμοσίφωνα!

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας θεωρείται η καλύτερη επιλογή για χώρες με συχνή ηλιοφάνεια, όπως η Ελλάδα, με την ηλιοφάνεια να προσφέρεται απλόχερα περίπου 300 ημέρες το χρόνο! Eξασφαλίζει οικονομία με τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ). Επιπλέον, αποτελεί μεγάλο σύμμαχο στη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς με τη χρήση του αποφεύγεται η έκλυση δεκάδων τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα!

Επίλεξε φυσικό αέριο για θέρμανση, κίνηση, μαγείρεμα, ζεστό νερό!

Το φυσικό αέριο φημίζεται για τη μεγάλη οικονομία που προσφέρει σε επαγγελματίες και ιδιώτες, με τη χρήση του σε καταστήματα, βιοτεχνίες και βιομηχανία, στα σπίτια, καθώς και για τις ανάγκες μετακινήσεων και μεταφορών (ΜΜΜ, ΙΧ και οχήματα επαγγελματικών στόλων) να έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών (διάβασε περισσότερα εδώ). Σημαντικά και ωφέλιμα είναι και τα περιβαλλοντικά του πλεονεκτήματα. Η εκτεταμένη χρήση του σε μεγάλα αστικά κέντρα έχει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος και μία πιο καθαρή ατμόσφαιρα.

Δεν είναι τυχαίο το ό,τι η χρήση του φυσικού αερίου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για την ανάγκη θέρμανσης χώρων, τη παροχή ζεστού νερού και τη παρασκευή φαγητού επιλέγεται από ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, αλλά και κατοικιών.

Αντικατάστησε τα παλιά τζάμια με ενεργειακά!

Ο ενεργειακός υαλοπίνακας θεωρείται το πλέον οικολογικό υλικό αφού κατά τη παραγωγική του διαδικασία, απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα 25kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m², την ώρα που τοποθετημένο σε ένα κτίριο δύναται να εξοικονομήσει έως και 120kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m² ετησίως. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες είναι οικολογικοί και 100% ανακυκλώσιμοι (διάβασε περισσότερα εδώ). 

Τώρα πλέον ξέρεις 3+1 τρόπους για να αντιμετωπίσεις και την ακρίβεια από την ενεργειακή κρίση, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσεις και το περιβάλλον. Έχεις και άλλες ερωτήσεις;

Δες περισσότερα και ενημερώσου με ένα κλικ στη Digital Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξοικονόμησης 2021!
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr