Με το φυσικό αέριο μαγειρεύεις στο σπίτι στο μισό χρόνο, με ασφάλεια και χωρίς να σου κοστίζει μία περιουσία, ακόμα και τώρα με την ενεργειακή κρίση.

Με το φυσικό αέριο μαγειρεύεις στο σπίτι στο μισό χρόνο, με ασφάλεια και χωρίς να σου κοστίζει μία περιουσία, ακόμα και τώρα με την ενεργειακή κρίση.

Top Chefs & φυσικό αέριο πάνε μαζί & στην κρίση!

13.297 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ακόμα και τώρα με την ενεργειακή κρίση, είναι η λύση. Μαγειρεύεις στο μισό χρόνο. Εξοικονομείς έως και 70%, σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες. Έχεις ελάχιστα έξοδα για συντήρηση. Η χρήση είναι απλή, εύκολη και απόλυτα ασφαλής.

ENERGY SAVING - ΜΑΡΚΟΣ Π. ΑΛΙΚΑΡΗΣ

Οι οικιακές συσκευές αερίου έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια να κερδίζουν την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού και για το μαγείρεμα του φαγητού, πέρα βέβαια από τη θέρμανση του σπιτιού (διάβασε περισσότερα εδώ). Τα είδη αερίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιακή χρήση, αυτά είναι το φυσικό αέριο και το υγραέριο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το μαγείρεμα (κουζίνες, φούρνοι), υπερτερούν των ηλεκτρικών τόσο σε οικονομία, όσο και σε απόδοση, με την πλειονότητα των κορυφαίων σεφ της χώρας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου να τις ξεχωρίζουν και για τη συμβολή τους στη δημιουργία της πλέον υψηλής ποιότητας φαγητού. Αν βλέπεις εκπομπές μαγειρικής θα το έχεις διαπιστώσει. Δεν είναι τυχαίο!

Μαγείρεμα με φυσικό αέριο, δοκιμασμένη & αξιόπιστη «συνταγή»!
  • Μαγειρεύεις στο μισό χρόνο
  • Εξοικονομείς έως και 70%, σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες
  • Δεν ζητά πολλά για συντήρηση
  • Απλή, εύκολη & απόλυτα ασφαλής χρήση
Με το φυσικό αέριο μαγειρεύεις στο μισό χρόνο!

Το αέριο αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική και αποδοτική πηγή ενέργειας κατά τη καύση του, προσφέροντας έτσι άμεσα αποτελέσματα κατά το μαγείρεμα, συγκριτικά με το ηλεκτρικό ρεύμα. Συγκεκριμένα, τα σκεύη θερμαίνονται πολύ πιο γρήγορα, φθάνοντας στην επιθυμητή θερμοκρασία γρηγορότερα. Συνεπώς, το φαγητό μαγειρεύεται πιο γρήγορα. Στις εστίες αερίου έχουμε συνεχή και σταθερή παροχή θερμότητας, χωρίς να επηρεάζεται από θερμοστάτες, οπότε έχουμε άριστο, δυνατό βρασμό και τηγάνισμα.

Εξοικονομείς ως και 70%, σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες!

Η χρήση του φυσικού αερίου στην κουζίνα, είναι η πλέον κατάλληλη για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης από ένα νοικοκυριό, καθώς η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται σε ένα σπίτι μόνο για το μαγείρεμα, ξεπερνά το 38% σε ετήσια βάση. Ταχύτητα στο μαγείρεμα, άλλωστε, σημαίνει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και φυσικά λιγότερος χρόνος στην κουζίνα. Οι οικιακές συσκευές φυσικού αερίου επιτυγχάνουν εξοικονόμηση έως και 70%, σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες.

Απλή & εύκολη χρήση, μεγάλη ποικιλία επιλογής εστιών!

H χρήση των συσκευών αερίου είναι απλή και εύκολη. Βασικό πλεονέκτημα η καταλληλότητά τους στη χρήση διάφορων σκευών χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ο χειρισμός τους είναι απλός με διακόπτες που αυξάνουν ή μειώνουν τη ροή του αερίου με άμεσα ορατό αποτέλεσμα κατά το μαγείρεμα και φυσικά τη συνεχή παροχή θερμοκρασίας στο σκεύος.

Επιπλέον, οι διαστάσεις στις εστίες αερίου κυμαίνονται από 30 μέχρι 90 εκατοστά (cm) και μπορεί να φθάσουν και παραπάνω με συνδυασμούς εστιών, γεγονός που δίνει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε καταναλωτή. Η επιλογή της κατάλληλης διάστασης βασίζεται αρχικά στο χώρο που υπάρχει διαθέσιμος στη κουζίνα σε συνδυασμό με τη χρήση και τις μαγειρικές σου απαιτήσεις.

Η ασφάλεια σε άλλο επίπεδο!

Οι περισσότερες  συσκευές που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη λειτουργία τους διαθέτουν διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες (αισθητήρες, διακόπτες κ.τ.λ.) έτσι ώστε να διακόπτεται η παροχή αερίου σε περίπτωση πιθανότητας βλάβης ή διαρροής όταν δεν υπάρχει καύση. Με απλά λόγια, η επιλογή των εν λόγω συσκευών είναι πλέον απόλυτα ασφαλής για κάθε καταναλωτή.
Το δίκτυο εγκατάστασης του φυσικού αερίου διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και μπορείς να έχεις και επιπλέον ασφάλεια με ανεξάρτητους αισθητήρες, πέρα από αυτούς που διαθέτει η  εκάστοτε συσκευή.

Tips ανάφλεξης

Ανάλογα με τη συσκευή η ανάφλεξη μιας εστίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με αναπτήρα ή με το κατάλληλο κουμπί. Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για σύστημα που έχει την ανάφλεξη σε ξεχωριστό κουμπί. Συνήθως το κουμπί αυτό βρίσκεται πάνω στον ίδιο διακόπτη χειρισμού του καυστήρα και ανάβει με ένα απλό πάτημα (αυτόματη ανάφλεξη).

Μαγειρεύεις στο σπίτι, αλλά θέλεις να σου παίρνει λιγότερο χρόνο και να μη σου κοστίζει μία περιουσία; Το φυσικό αέριο είναι η λύση, ακόμα και τώρα με την ενεργειακή κρίση!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »