Tο φυσικό αέριο εξακολουθεί να είναι μία οικονομική, αξιόπιστη και ασφαλής επένδυση και οι καταναλωτές το εμπιστεύονται γιατί έχει «όλο το πακέτο».

Tο φυσικό αέριο εξακολουθεί να είναι μία οικονομική, αξιόπιστη και ασφαλής επένδυση και οι καταναλωτές το εμπιστεύονται γιατί έχει «όλο το πακέτο».

Φυσικό αέριο τριπλής χρήσης για τριπλό κέρδος!

2.594 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το φυσικό αέριο εδώ και πολλά χρόνια –ακόμα και τώρα με την ενεργειακή κρίση- αποτελεί την έξυπνη επιλογή για συρρικνωμένους λογαριασμούς, ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο, οικονομικό και νόστιμο μαγείρεμα. Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια!

ENERGY SAVING - ΜΑΡΚΟΣ Π. ΑΛΙΚΑΡΗΣ

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών παραμένει έντονο, όπως και οι σχετικές ερωτήσεις, γιατί πολύ απλά το φυσικό αέριο έχει αυτό που λέμε «όλο το πακέτο». Ας ξαναγυρίσουμε όμως στις ερωτήσεις των αναγνωστών του 4green.gr και ας πάρουμε την πιο βασική, την οποία ακούμε και διαβάζουμε συχνά τώρα τελευταία και συνοψίζεται στο «αξίζει με αυτές τις τιμές να βάλω φυσικό αέριο; Τι κερδίζω;».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

  • Κερδίζεις 40% στα έξοδα θέρμανσης
  • Εξοικονομείς 70% στο μαγείρεμα, σε σχέση με μία ηλεκτρική κουζίνα
  • Έχεις ζεστό νερό όλο το 24ωρο με έως 60% λιγότερα χρήματα
  • Είναι φουλ εξοπλισμένο για να είναι 100% ασφαλές
Πάμε, χωρίς πολλά λόγια, να δούμε 3+1 λόγους που είναι ικανοί να πείσουν για το αν το φυσικό αέριο εξακολουθεί να είναι μία καλή επένδυση. Μην ξεχνάς ό,τι πρόσφατα ανακοινώθηκε και η έκπτωση 16% για ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτές φυσικού αερίου στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της προστασίας τους, λόγω των ενεργειακής κρίσης (διάβασε περισσότερα εδώ).

Με φυσικό αέριο κερδίζεις 40% στα έξοδα θέρμανσης!

Το φυσικό αέριο, εκτός του ό,τι είναι γενικά ένας πολύ οικονομικός τρόπος θέρμανσης, προσφέρει και τη δυνατότητα αυτονομίας στη θέρμανση ενός διαμερίσματος. Έτσι αποφεύγονται οι άσκοπες σπατάλες σε κόστος και ενέργεια αλλά και οι διαφωνίες με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές. Η οικονομία που επιτυγχάνεις στα έξοδα θέρμανσης είναι της τάξεως του 40%! Δεν είναι και λίγο σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε.

Μαγειρεύεις σε χρόνο dt, μειώνεις τα έξοδα κατά 70%!

Οι εστίες δεν χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η χρήση φυσικού αερίου στο μαγείρεμα μπορεί να επιτευχθεί με αντικατάσταση της παλαιάς κουζίνας με κουζίνα φυσικού αερίου (ελεύθερη ή εντοιχιζόμενη). Οι οικιακές συσκευές φυσικού αερίου φέρουν ασφαλιστικές διατάξεις, ενώ επιτυγχάνουν εξοικονόμηση έως και 70%, σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες. Με λίγα λόγια, εξοικονομείς από παντού. Πολύ σημαντικό όταν είσαι και φοιτητής. Ε καλά, όταν αποφασίσεις να μαγειρέψεις…

Ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο και χωρίς αναμονές!

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης  επιτρέπουν τη παροχή ζεστού νερού 24 ώρες το 24ωρο. Συνήθως χρησιμοποιούνται ταχυθερμοσίφωνες φυσικού αερίου ή  boiler αποθήκευσης φυσικού αερίου και επιτυγχάνεται εξοικονόμηση έως και 40%, σε σχέση με ένα boiler πετρελαίου, αλλά και έως 60% σε σχέση με ένα θερμοσίφωνα!

Απόλυτα ασφαλές με πολλές δικλείδες ασφαλείας!
 
Για το τέλος, αλλά όχι τελευταίο αφήσαμε ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την ασφάλεια. Πολλοί γνωρίζουν πλέον ό,τι το φυσικό αέριο είναι απόλυτα ασφαλές και ως προς την εγκατάσταση και ως προς τη χρήση και ως προς τη συντήρηση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν σχετικές ερωτήσεις είτε για να μάθουν περισσότερα, είτε για να επιβεβαιώσουν αυτά που ήδη ξέρουν.

Οι περισσότερες  συσκευές που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη λειτουργία τους, διαθέτουν διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες (αισθητήρες, διακόπτες κ.τ.λ.) έτσι ώστε να διακόπτεται η παροχή αερίου σε περίπτωση πιθανότητας βλάβης ή διαρροής όταν δεν υπάρχει καύση. Με απλά λόγια, τις συσκευές αυτές μπορεί να τις χειριστείς με απόλυτη ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι το ίδιο το δίκτυο εγκατάστασης του φυσικού αερίου διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και ανεξάρτητοι αισθητήρες –πέρα από τις συσκευές σου- μπορούν να σου προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι για το φυσικό αέριο;


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »