Οι λάμπες Led νέας τεχνολογίας μπορούν να εξοικονομήσουν ως 90% στο ρεύμα. Κάποιος βρήκε τρόπο να μην πληρώνει τίποτε.

Οι λάμπες Led νέας τεχνολογίας μπορούν να εξοικονομήσουν ως 90% στο ρεύμα. Κάποιος βρήκε τρόπο να μην πληρώνει τίποτε.

VIDEO: Γίνεται να ανάψει Led χωρίς να «κάψει» ρεύμα; Κι όμως..

1.934 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι λάμπες Led στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας είναι τεράστια, ωστόσο κάποιος πήγε την εξοικονόμηση σε άλλο επίπεδο. Διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες!

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Τώρα με την ενεργειακή κρίση σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος. Αν έχεις λάμπες Led εξοικονομείς αρκετά λεφτά. Αν όμως «κατεβάζεις» και ιδέες, εξοικονομείς ακόμα περισσότερα!

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Εντυπωσιακό πείραμα με λάμπα Led! Δες τι θα  χρειαστείς
  • 1 καλώδιο & το τυλίγεις σε 1 μικρό γαλλικό κλειδί
  • Ξύλο κοπής & 1 απλό μαγνήτη
  • 1 πρίζα με ενσωματωμένο ντουί
  • 1 λάμπα led
Η αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας, αλλά κυρίως η αύξηση στους συντελεστές των κυμαινόμενων χρεώσεων, συντελούν στην αύξηση του τελικού λογαριασμού. Ως καταναλωτές δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις τιμές, μα μπορούμε να βρούμε λύσεις εξοικονόμησης για να μην επιστρέψουμε στην εποχή των …κεριών! Είναι γνωστά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι λάμπες Led, με το μεγαλύτερο από όλα το ό,τι εξοικονομούν έως 90% στο ρεύμα.

Από εκεί και πέρα όμως όταν το μυαλό του ανθρώπου «κατεβάζει» ιδέες, όπως ο πολυμήχανος Οδυσσέας, τότε γίνονται και «θαύματα» που μπορούν να ανάψουν μία λάμπα Led, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το διακόπτη για να καταναλώσεις έστω και αυτό το λίγο ρεύμα. Μα γίνεται; Κι όμως…

Οι λάμπες Led εξοικονομούν αρκετά χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά για κάποιους αυτό δεν είναι αρκετό και φαίνεται πώς βρήκαν τον τρόπο να μη δίνουν ούτε 1 ευρώ.

Δες τι σκέφτηκε ένας τύπος σε video που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!