​​​​​​​Λύση ενεργειακής αναβάθμισης για σπίτι ή επιχείρηση με το κλειδί στο χέρι.

​​​​​​​Λύση ενεργειακής αναβάθμισης για σπίτι ή επιχείρηση με το κλειδί στο χέρι.

Top ενεργειακή αναβάθμιση με το κλειδί στο χέρι

  • ​​​​​​​Λύση ενεργειακής αναβάθμισης για σπίτι ή επιχείρηση με το κλειδί στο χέρι.
  • Top ενεργειακή αναβάθμιση με το κλειδί στο χέρι

Top ενεργειακή αναβάθμιση με το κλειδί στο χέρι

4.175 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Αυτοψία και μελέτη από Μηχανολόγο Μηχανικό για λύση πάνω στις ανάγκες σου. Κατασκευή, εγκατάσταση, επίβλεψη συνεργείων και πιστοποίηση εργασιών. Δυνατό after sales service ακόμα και με συμβόλαιο προληπτικής συντήρησης. Λύση ενεργειακής αναβάθμισης με «το κλειδί στο χέρι»!

ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.

Οι σύγχρονες ανάγκες ενεργειακής αναβάθμισης απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις ή αλλιώς, με τη γλώσσα της αγοράς, One Stop Expert Solution. Οι καταναλωτές ζητούν ολοκληρωμένες λύσεις και τις ψάχνουν στους ειδικούς που μπορούν να τις προσφέρουν με μία στάση, χωρίς δηλαδή να ταλαιπωρούνται, να χάνουν χρόνο, χρήμα και στο τέλος να μη βλέπουν και αποτέλεσμα.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Με απλά λόγια, η ζήτηση για μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση από έναν και μόνο ειδικό είναι το ζητούμενο από νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ειδικά τώρα στην περίοδο της ενεργειακής κρίσης.

Λύση ενεργειακής αναβάθμισης για σπίτι ή επιχείρηση με το κλειδί στο χέρι
  • Αυτοψία - Μελέτη από Μηχανολόγο Μηχανικό, λύση πάνω στις ανάγκες σου
  • Κατασκευή, εγκατάσταση, επίβλεψη συνεργείων & πιστοποίηση εργασιών
  • Δυνατό after sales service ακόμα & με συμβόλαιο προληπτικής συντήρησης
  • Τα πάντα με 1 στάση, από 1 και μόνο ειδικό, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου
Οι σύγχρονες ανάγκες θέλουν σύγχρονες λύσεις από αυτούς που μπορούν να τις δώσουν!

Στο εξωτερικό, εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν κάθε έργο ενεργειακής αναβάθμισης για το κτήριό σου (σπίτι ή επιχείρηση), ιδιωτικό ή δημόσιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό ονομάζεται One Stop Expert Solution. Τι είναι όμως αυτό; Πολύ απλά, αυτές οι εταιρείες έχουν στις τάξεις τους, πέρα από τα προϊόντα και υπηρεσίες που ζητά ο καταναλωτής, όλες τις απαραίτητες ειδικότητες, το καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που θα μελετήσει, θα προτείνει, θα κατασκευάσει, θα εγκαταστήσει και θα συντηρήσει ένα έργο και όλα αυτά με πιστοποίηση. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος;

Πες τι σκέφτεσαι & άσε τους ειδικούς να σου δώσουν λύση με το «κλειδί στο χέρι»!

Σε ό,τι αφορά ψύξη και θέρμανση οι εταιρείες έχουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Το ενδιαφέρον για κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας, ηλιακούς θερμοσίφωνες, λέβητες, ενδοδαπέδια θέρμανση και πολλά ακόμα, είναι τεράστιο τόσο από οικιακούς καταναλωτές, όσο και για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην αυτοπαραγωγή ρεύματος, με τα φωτοβολταϊκά συστήματα να είναι το μέλλον για τις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων για ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι καταναλωτές ενέργειας θέλουν λύσεις εξοικονόμησης, μα και ολοκληρωμένο έργο που θα το αναλάβει ένας άνθρωπος (εταιρεία) από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό εγγυάται όχι μόνο ένα πιστοποιημένο επιτυχές αποτέλεσμα, αλλά και ένα πολύ δυνατό after sales service, καθώς ένα έργο, όσο καλό και αν είναι, πάντα χρειάζεται συντήρηση και επίβλεψη για την καλή λειτουργία του και μακροζωία του. Αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εγγυηθούν μόνο οι ειδικοί, εταιρείες δηλαδή που το έργο τους και η πολυετής παρουσία τους στην αγορά μιλούν από μόνα τους. Η καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης είναι το τελικό ζητούμενο.

Αυτή ακριβώς την ανάγκη, έρχεται να καλύψει –και στην Ελλάδα πια- το One Stop Expert Solution σε ό,τι αφορά την ενέργεια. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις μπορούν πια να έχουν τη συνδρομή των ειδικών για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τους πριν, κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου, αλλά και μετά με ένα πολύ δυνατό after sales service για πολλά χρόνια!