Με λάμπες LED εξοικονομείς 90% στην ενέργεια, έχουν μεγάλη αντοχή, για 15 χρόνια και πλέον, μπορείς να τις αναβοσβήνεις από το κινητό σου και να σου παίζουν μουσική!

Με λάμπες LED εξοικονομείς 90% στην ενέργεια, έχουν μεγάλη αντοχή, για 15 χρόνια και πλέον, μπορείς να τις αναβοσβήνεις από το κινητό σου και να σου παίζουν μουσική!

Λάμπες LED – Καις 90% λιγότερο ρεύμα, αντέχουν 15 χρόνια!

64.553 επισκέψεις στο άρθρο

Αν επιλέξεις να βάλεις λάμπες LED στο χώρο σου θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα ό,τι θα εξοικονομείς 90% στην ενέργεια, μακροπρόθεσμα έχουν μεγάλη αντοχή, καθώς θα τις έχεις για 15 χρόνια και πλέον, ενώ μπορείς να τις αναβοσβήνεις από το κινητό σου και να σου παίζουν μουσική!

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ακούγεται εντυπωσιακό και είναι. Χρησιμοποιώντας λάμπες LED προστατεύεις και το περιβάλλον, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ενώ δεν περιέχουν υδράργυρο και μόλυβδο. Η τιμή τους ξεκινά από τα 2ευρώ για μια κοινή λάμπα των 5,5 W. Πάμε να δούμε μαζί τα οφέλη από τη τοποθέτηση λαμπτήρων LED.

Kοινοποίησε το »


Καις  90% λιγότερο ρεύμα!

Οι λαμπτήρες LED μπορούν να εξοικονομήσουν πάνω από 90% στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, σε σχέση με τις  παραδοσιακές λάμπες. Πέρα από τη χαμηλότερη κατανάλωση, δεν θερμαίνονται όταν λειτουργούν. Αυτό τους καθιστά βολικούς σε κάποιες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα για φωτισμό βιτρίνας ή κλειστού επίπλου με τζαμαρία, αποφεύγοντας έτσι το κίνδυνο ανάφλεξης.

Αντέχουν 50 φορές περισσότερο από τις απλές λάμπες!

Όλες οι λυχνίες LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, με μερικές από αυτές να αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 150.000 ώρες, δηλαδή πάνω από τα 15 χρόνια! Αυτό οφείλεται στο τρόπο λειτουργίας τους. Στις απλές λάμπες μια ίνα βολφραμίου θερμαίνεται από το ηλεκτρικό ρεύμα και εκπέμπει φως. Στις λάμπες led ρέει ρεύμα ανάμεσα από έναν αγωγό και απελευθερώνεται ενέργεια υπό μορφή φωτονίου (φως). Οι κοινές λάμπες λοιπόν καίγονται, ενώ οι λαμπτήρες LED απλώς μειώνουν την απόδοσή τους, σε σχέση με τη στάθμη του φωτός που εκπέμπουν.

Αν θέλεις τις αναβοσβήσεις από το κινητό σου και σου παίζουν και μουσική!

Οι έξυπνες λάμπες LED διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth και σου επιτρέπουν να έχεις άμεσο έλεγχο στις λάμπες μέσω smartphone ή tablet. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού, να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, να ανάβουν συγκεκριμένες ώρες, να αναβοσβήνουν όταν δέχεσαι τηλεφωνική κλήση ή ακόμη και να αναβοσβήνουν στον ρυθμό της μουσικής! Αυτό και αν είναι εντυπωσιακό για όσες και όσους έχουν πάθος με τη τεχνολογία!

Μερικές έξυπνες συμβουλές:
  • Καλό είναι να προτιμάς επώνυμα προϊόντα για τα οποία μπορούν να αποδειχτούν εγγράφως τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, αν αυτό χρειαστεί.
  • Επίλεξε λαμπτήρες επώνυμους με τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση και από επώνυμα καταστήματα, από τα οποία μπορείς να λάβεις τεχνικές οδηγίες και κατευθύνσεις αλλά και να σου κάνουν μία επίδειξη των λαμπτήρων.
  • Μην επιλέγεις απλά και μόνο με την ισχύ, αλλά σε συνδυασμό με την ισχύ, τα lumen και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά (CRI, PF, εγγύηση κ.λπ.)
  • Καλό είναι να προτιμάς τα προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις σου και τις ανάγκες σου, ανάλογα με το χώρο που θέλεις να τα τοποθετήσεις και όχι απλά τα φθηνότερα.
  • Επίλεξε  έξυπνους λαμπτήρες για ειδικές χρήσεις.
  • Ζήτα υπολογισμό εξοικονόμησης ενέργειας για να λάβεις γνώση των τεχνικοοικονομικών σημείων της επένδυσής σου. 

Εσύ έχεις led στο σπίτι σου ή στην επιχείρησή σου; Έχεις βάλει σε κάποιους χώρους και θέλεις να βάλεις παντού; Ήξερες ό,τι μπορείς να τις χειρίζεσαι από το κινητό σου, αλλά και ό,τι μπορούν να σε ψυχαγωγούν παίζοντας μουσική;  
 

Kοινοποίησε το »