Το κλιματιστικό καίει λιγότερα σε 4,3,2,1...

21695 επισκέψεις στο άρθρο

Κλιματιστικά τύπου inverter τοίχου, δαπέδου και οροφής. Δες τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε ποιο σου ταιριάζει!

INVENTOR
ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)

Πλησιάζει καλοκαίρι, οι ζέστες σφίγγουν και εσύ χρειάζεσαι κλιματιστικό. Μη χάνεις χρόνο! Ακολούθησε τις 4 συμβουλές που ακολουθούν και βρες ποιος τύπος κλιματιστικού ταιριάζει στο χώρο σου.

Kοινοποίησε το »

 
Όλα τα κλιματιστικά μπορούν να είναι inverter σε συμφέρουν! Καίνε ελάχιστα, προστατεύουν από την υγρασία και δεν κάνουν καθόλου θόρυβο!
Τα κλιματιστικά τύπου inverter μεταβάλλουν το ρυθμό λειτουργίας τους, και κατά συνέπεια την κατανάλωση τους , ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο. 
Αρχικά,  λειτουργούν στο μέγιστο ρυθμό, μέχρι να επιτευχθούν οι επιθυμητές συνθήκες θερμοκρασίας ή/και υγρασίας, ενώ στη συνέχεια δουλεύουν με αισθητά μειωμένο ρυθμό, με σκοπό τη διατήρηση των συνθηκών αυτών. Επιπλέον, λόγω της λειτουργίας αυτής, εκτός από τη μείωση της κατανάλωσης και τη συνεχή διατήρηση σταθερών συνθηκών, ο χρήστης επωφελείται και από τα μειωμένα επίπεδα θορύβου.
 
Tα κλιματιστικά τοίχου ψύχουν γρήγορα, καλύπτουν περισσότερα δωμάτια και εξοικονομούν χώρο

Τα κλιματιστικά τοίχου έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες σε ευρείας κλίμακας, από πλευράς διαστάσεων, δωμάτια. Λόγω του ύψους τοποθέτησής τους, έχουν τη δυνατότητα να ψύχουν καλύτερα το χώρο σε σχέση με μοντέλα που είναι τοποθετημένα στο δάπεδο. 
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, ο θερμός αέρας είναι ελαφρύτερος από τον ψυχρό και κατ επέκταση συναντάται σε μεγαλύτερα ύψη εντός του χώρου. Ως εκ τούτου, ο ψυχρός αέρας που εξάγεται από χαμηλά είναι δυσκολότερο να φθάσει τα υψηλότερα στρώματα του χώρου, ώστε να πετύχει ικανοποιητική ψύξη. 
 
Τα κλιματιστικά δαπέδου μπορεί να πιάνουν χώρο και να μην είναι τόσο αποδοτικά, αλλά μετακινούνται σε όποιο δωμάτιο θες
Τα κλιματιστικά τύπου δαπέδου μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο χώρο και είναι αρκετά φθηνότερα από τα υπόλοιπα κλιματιστικά μηχανήματα. ΠαρΆ όλα αυτά  καταλαμβάνουν αρκετό χώρο και λόγω της μικρής τους ισχύος δεν έχουν εφάμιλλες επιδόσεις με τα κλιματιστικά τοίχου, ειδικά στη θέρμανση. 
 
Τα κλιματιστικά οροφής μπορεί να χρειάζονται ψευδοροφή για να τα βάλεις, αλλά ψύχουν πολύ μεγάλους χώρους
Σε αυτήν την περίπτωση είναι υποχρεωτική η ύπαρξη ψευδοροφής. Μπορούν, ωστόσο, μα χρησιμοποιηθούν σε πολύ μεγάλους χώρους, όπως μεγάλα γραφεία εταιρειών.

Εσύ ποιο τύπο κλιματιστικού θα επιλέξεις;
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.
ECOFER - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ