Εξοικονομείτε έως 70% ενέργεια, αν χρησιμοποιήσετε τα σωστά υλικά!

Εξοικονομείτε έως 70% ενέργεια, αν χρησιμοποιήσετε τα σωστά υλικά!

30.403 επισκέψεις στο άρθρο

Διαλέξτε τα σωστά δομικά υλικά και κάντε το σπίτι να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια! Τα νέας τεχνολογίας χρώματα με μικροσωματίδια ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού και προστατεύουν από την υγρασία! Δείτε τις ΤΟΡ εταιρείες για Δομικά Υλικά και Χρώματα!

KEBE
ΧΑΛΚΙΣ / ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ-ΓΟΥΝΑΡΗΣ-ΜΗΤΑΚΗΣ

    Kοινοποίησέ το »

  • Με την αντικατάσταση των δομικών υλικών το σπίτι σας ανεβαίνει στην ενεργειακή κατάταξη! 
Διαλέξτε τα σωστά δομικά υλικά και κάντε το σπίτι σας να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια! Η τοποθέτηση θερμομόνωσης, η αλλαγή κουφωμάτων, η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης είναι βασικές αλλαγές που σώζουν μέχρι και 70% της ενέργειας που διαρρέει!

Με βάση την αποτελεσματικότητά τους στο κομμάτι της εξοικονόμησης ενέργειας, οι πρώτες δύο επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε ένα σπίτι είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος και την στέγη, καθώς και η αντικατάσταση κουφωμάτων!
Διαβάστε περισσότερα για τα Δομικά Υλικά πατώντας ΕΔΩ.
 
  • Νέα τεχνολογία χρωμάτων - «αντίδοτο» στη ζέστη & το κρύο!
Τα νέας τεχνολογίας χρώματα με μικροσωματίδια ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού, προστατεύουν από την υγρασία και κρατάνε περισσότερο από τα κανονικά χρώματα!
Προσφέρουν αδιαβροχοποίηση, θερμομόνωση, αλλά και προστασία από μύκητες και υγρασία.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο είδος ανάλογα με τις ανάγκες της κατοικίας του. 
Διαβάστε περισσότερα για τα Ενεργειακά Χρώματα πατώντας ΕΔΩ.

  • Τζάμια, τέσσερις φορές πιο θερμομονωτικά!
Aθραυστοι και eco friendly, οι υαλοπίνακες σας εξασφαλίζουν τέσσερις φορές καλύτερη θερμομόνωση απ ότι τα κλασικά τζάμια και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία!
Διαβάστε περισσότερα για τα Ενεργειακά Τζάμια πατώντας ΕΔΩ.

  • 7+1 SOS σημεία για τα LED!
Mιλάμε για 90% μείωση στην κατανάλωση ρεύματος για το φωτισμό! Λένε ακόμα ότι είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και για σωστό φωτισμό. Ανακαλύψτε τώρα αλήθειες και ψέματα για τα LED!!
Οι οικονομικές λάμπες και προβολείς LED είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για σωστό και πολύ οικονομικό φωτισμό. Μπορούν να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε λάμπα και ταιριάζουν σε όλες τις βάσεις και τα ντουί. Δεν χρειάζεται αλλαγή της βάσης ή της εγκατάστασης. Απλώς ξεβιδώνετε την παλιά σας λάμπα από το ντουί και την αντικαθιστάτε με μία LED.

Διαβάστε περισσότερα για τoν LED Φωτισμό πατώντας ΕΔΩ.

  • Για καφέ στην ταράτσα σου!
Με τους ταρατσόκηπους όχι μόνο βγαίνετε βόλτα στην ταράτσα αλλά ξοδεύετε λιγότερα για θέρμανση και ψύξη. Προστατεύετε την πιο εκτεθειμένη επιφάνεια του κτιρίου! Συγκρατούν το 90% της βροχής, και κρατούν τους ήχους και τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα για τα Φυτεμένα Δώματα πατώντας ΕΔΩ.

  • Για λευκές συσκευές που δεν καίνε...
Δείτε  τι πρέπει να κάνετε για να μην καίνε οι συσκευές του σπιτιού σας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Η ενεργειακή σήμανση των οικιακών συσκευών παρέχει στους καταναλωτές, κατά τρόπο απλό και κατανοητό, ακριβείς, αναγνωρίσιμες και συγκρίσιμες πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας, τις επιδόσεις και άλλα ουσιώδη χαρακτηριστικά (όπως για παράδειγμα η χωρητικότητα, η κατανάλωση νερού κ.α.), των προϊόντων οικιακής χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα για τις Έξυπνες Λευκές Συσκευές ΕΔΩ.



 
Δείτε τις ΤΟΡ εταιρείες για Δομικά Υλικά, Ενεργειακά Χρώματα και LED Φωτισμό!
 

Kοινοποίησέ το »

Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε. ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ
ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.