Εξοικονομείς έως 70% ενέργεια, αν χρησιμοποιήσεις τα σωστά υλικά!

Διαβάστηκε από 24854 αναγνώστες -

Διάλεξε τα σωστά δομικά υλικά και κάνε το σπίτι σου να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια! Τα νέας τεχνολογίας χρώματα με μικροσωματίδια ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού σου και προστατεύουν από την υγρασία! Δες τις ΤΟΡ εταιρείες για Δομικά Υλικά και Χρώματα!

Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε. ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ
ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

    Kοινοποίησε το »

  • Με την αντικατάσταση των δομικών υλικών το σπίτι σου ανεβαίνει στην ενεργειακή κατάταξη! 
Διάλεξε τα σωστά δομικά υλικά και κάνε το σπίτι σου να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια! Η τοποθέτηση θερμομόνωσης, η αλλαγή κουφωμάτων, η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης είναι βασικές αλλαγές που σώζουν μέχρι και 70% της ενέργειας που διαρρέει!

Με βάση την αποτελεσματικότητα τους στο κομμάτι της εξοικονόμησης ενέργειας, οι πρώτες δύο επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε ένα σπίτι είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος και την στέγη, καθώς και η αντικατάσταση κουφωμάτων!
Διάβασε περισσότερα για τα Δομικά Υλικά πατώντας ΕΔΩ.
 
  • Νέα τεχνολογία χρωμάτων - «αντίδοτο» στη ζέστη & το κρύο!
Τα νέας τεχνολογίας χρώματα με μικροσωματίδια ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού σου, προστατεύουν από την υγρασία και κρατάνε περισσότερο από τα κανονικά χρώματα!
Προσφέρουν αδιαβροχοποίηση, θερμομόνωση, αλλά και προστασία από μύκητες και υγρασία.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο είδος ανάλογα με τις ανάγκες της κατοικίας του. 
Διάβασε περισσότερα για τα Ενεργειακά Χρώματα πατώντας ΕΔΩ.

  • Τζάμια, τέσσερις φορές πιο θερμομονωτικά!
Aθραυστοι και eco friendly, οι υαλοπίνακες σου εξασφαλίζουν τέσσερις φορές καλύτερη θερμομόνωση απ ότι τα κλασικά τζάμια και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία!
Διάβασε περισσότερα για τα Ενεργειακά Τζάμια πατώντας ΕΔΩ.

  • 7+1 SOS σημεία για τα LED!
Mιλάμε για 90% μείωση στην κατανάλωση ρεύματος για το φωτισμό! Λένε ακόμα ότι είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και για σωστό φωτισμό. Ανακάλυψε τώρα αλήθειες και ψέματα για τα LED!!
Οι οικονομικές λάμπες και προβολείς LED, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για σωστό και πολύ οικονομικό φωτισμό. Μπορούν να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε λάμπα και ταιριάζουν σε όλες τις βάσεις και τα ντουί. Δεν χρειάζεται αλλαγή της βάσης ή της εγκατάστασης. Απλώς ξεβιδώνεται την παλιά σας λάμπα από το ντουί και την αντικαθιστάτε με μία LED.
Διάβασε περισσότερα για τoν LED Φωτισμό πατώντας ΕΔΩ.


  • Για καφέ στην ταράτσα σου!
Με τους ταρατσόκηπους όχι μόνο βγαίνεις βόλτα στην ταράτσα αλλά ξοδεύεις λιγότερα για θέρμανση και ψύξη. Προστατεύεις την πιο εκτεθειμένη επιφάνεια του κτιρίου σου! Συγκρατούν το 90% της βροχής, και κρατούν τους ήχους και τους ρύπους.
Διάβασε περισσότερα για τα Φυτεμένα Δώματα πατώντας ΕΔΩ.

  • Για λευκές συσκευές που δεν καίνε...
Δες  τι πρέπει να κάνεις για να μην καίνε οι συσκευές του σπιτιού σου. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Η ενεργειακή σήμανση των οικιακών συσκευών παρέχει στους καταναλωτές, κατά τρόπο απλό και κατανοητό, ακριβείς, αναγνωρίσιμες και συγκρίσιμες πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας, τις επιδόσεις και άλλα ουσιώδη χαρακτηριστικά (όπως για παράδειγμα η χωρητικότητα, η κατανάλωση νερού κ.α.), των προϊόντων οικιακής χρήσης.
Διάβασε περισσότερα για τις Έξυπνες Λευκές Συσκευές ΕΔΩ.
 
Δείτε τις ΤΟΡ εταιρείες για Δομικά Υλικά, Ενεργειακά Χρώματα και LED Φωτισμό!
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',