Ανοίξτε το κλιματιστικό πριν φτάσετε σπίτι

Ανοίξτε το κλιματιστικό πριν φτάσετε σπίτι

  • Ανοίξτε το κλιματιστικό πριν φτάσετε σπίτι
  • Ανοίξτε το κλιματιστικό πριν φτάσετε σπίτι

Ανοίξτε το κλιματιστικό πριν φτάσετε σπίτι

26.093 επισκέψεις στο άρθρο

Ρυθμίστε το έξυπνο κλιματιστικό στη θερμοκρασία που θέλετε λίγο πριν γυρίσετε σπίτι και βρείτε το ζεστό. Ανοίγει με το κινητό από μακριά, καίει τα μισά σε ρεύμα, είναι αθόρυβο, πιάνει θερμοκρασία στο λεπτό και όλα αυτά στα ίδια λεφτά που θα δίνατε για ένα συμβατικό.

INVENTOR
ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)

Το κλιματιστικό συνδέεται στο internet και μπορείτε να του στέλνετε από το κινητό εντολή από όπου και αν βρίσκεστε, να ξεκινήσει την λειτουργία στους βαθμούς που επιλέξατε. Έτσι μπορείτε να το ρυθμίσετε να δουλέψει μισή ώρα πριν πάτε σπίτι, ώστε όταν ανοίξετε την πόρτα αντί να έχετε κρύο, να έχει είδη πιάσει την τέλεια θερμοκρασία
  • Νόμιζα ότι θα καίει υπερβολικά, αλλά καίει τα μισά απ το παλιό
Περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα για ρεύμα αφού είναι πιο δυνατά από τα παλιά κλιματιστικά. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτά τα κλιματιστικά καίνε τα μισά σε ρεύμα από τα παλιότερα αφού η τεχνολογία τους είναι πολύ πιο μπροστά. Σας θερμαίνουν και σας δροσίζουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στα μισά λεφτά.
  • Βγάζει κρύο αέρα με το που το ανοίγετε και είναι αθόρυβο
Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ένα τέταρτο για να ξεκινήσει να βγάζει θερμό αέρα. Όπως γινόταν ως τώρα με το παλιό κλιματιστικό. Τα έξυπνα κλιματιστικά είναι πολύ πιο γρήγορα, θα χρειαστούν 1 με 2 λεπτά στη χειρότερη για να ξεκινήσουν την λειτουργία τους ενώ είναι εντελώς αθόρυβα.
  • Έδωσα 500 ευρώ. Για να πάρω ένα απλό πόσα θα έδινα;
Η τιμή τους δεν είναι πολύ διαφορετική από τα απλά, στην ουσία αν βρείτε και μία καλή έκπτωση μπορείτε να το αγοράσετε στα ίδια λεφτά που θα δίνατε για ένα συμβατικό κλιματιστικό. Ακόμα και αν δώσετε ένα εκατοστάρικο παραπάνω θα το βγάλετε σε μια σεζόν.

Μεγάλο ατού του έξυπνου κλιματιστικού είναι και ότι όλα αυτά που κάνει δεν σταματάνε και τον χειμώνα. Όλα πλέον έχουν και inverter άρα όλα βγάζουν και ζεστό αέρα όταν το θέλετε να ζεσταθείτε και δροσερό το καλοκαίρι.  
 

ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.
ECOFER - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ