Αφυγραντήρας και θα ξεχάσεις μια για πάντα κρύο & υγρασία!

17.973 επισκέψεις στο άρθρο

Ξέχνα το κρύο και την υγρασία. Με έναν αφυγραντήρα θα δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και τα παιδιά σου και θα απαλλαγείς από την ενοχλητική μούχλα που εμφανίζεται συνήθως λόγω υγρασίας!

GRUNDFOS
  • Το σπίτι σου ζεσταίνεται και ψύχεται πιο γρήγορα όταν έχεις αφυγραντήρα
Ακριβώς επειδή αφαιρεί νερό από τον αέρα, τα αποτελέσματά του είναι ορατά και μόνιμα, ανεξάρτητα από τον αν θερμαίνεις ή αερίζεις τον χώρο. Και αυτό γιατί αφαιρώντας την υγρασία από έναν χώρο, μπορείς να αισθανθείς την ακριβή θερμοκρασία που επικρατεί μέσα σε αυτόν. Πόσες φορές, άλλωστε, δεν έχεις ακούσει στην πρόγνωση του καιρού ότι η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους τάδε βαθμούς, αλλά θα την αισθανόμαστε κάποιους βαθμούς χαμηλότερα και το αντίθετο; Γι αυτό ακριβώς το φαινόμενο ευθύνεται η υγρασία.
  • Ο αφυγραντήρας καθαρίζει και τον αέρα του σπιτιού
Ένα πλεονέκτημα των σύγχρονων αφυγραντήρων είναι ότι διαθέτουν φίλτρα που λειτουργούν σαν καθαριστικά του αέρα, τα οποία τον απορροφούν και τον ξαναβγάζουν στο χώρο μας απομακρύνοντας σωματίδια που ευθύνονται για αλλεργίες, άσθμα ακόμα και δυσάρεστες μυρωδιές.
  • Δεν χρειάζεται άδειασμα γιατί συνδέεται απευθείας με την αποχέτευση 
Ένα από τα πιο μη πρακτικά θέματα με τους αφυγραντήρες είναι ότι έπρεπε να τους αδειάζουμε σε συχνά διαστήματα ειδικά αν πέσουμε σε μέρα με πολύ υγρασία στον αέρα. Όταν γέμιζαν σταματούσαν να δουλεύουν . Αυτό δεν ισχύει πια αφού πλέον υπάρχουν πολλά μοντέλα σε μεγάλο εύρος τιμών που συνδέονται απευθείας με την αποχέτευση και το νερό που μαζεύουν απομακρύνεται αυτόματα.
  • Αν βάλεις αφυγραντήρα θα γλυτώσεις από μούχλα και υγρασία
Η υγρασία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που καταστρέφουν τους τοίχους και τα έπιπλα στο σπίτι, προκαλώντας ζημιές όπως το μαύρισμα των τοίχων, το «σκάσιμο» της μπογιάς, φουσκωμένα πατώματα, παράθυρα με μαύρα στίγματα και αλλοιωμένα έπιπλα. Μέχρι τώρα ήταν αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της υγρασίας, πέραν του «αερίσματος» του χώρου και της θέρμανσης του σπιτιού τον χειμώνα.

GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.