Εν Κινήσει: Ένα Project για τα Gacia & Lightborn Systems της EUROLAMP

Εν Κινήσει: Ένα Project για τα Gacia & Lightborn Systems της EUROLAMP

  • Εν Κινήσει: Ένα Project για τα Gacia & Lightborn Systems της EUROLAMP
  • Εν Κινήσει: Ένα Project για τα Gacia & Lightborn Systems της EUROLAMP

Εν Κινήσει: Ένα Project για τα Gacia & Lightborn Systems της EUROLAMP

1.221 επισκέψεις στο άρθρο (30/05/2024)
Σχολιάστε

- Η κινητή έκθεση που διοργανώνει η EUROLAMP
- Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα & να ενημερωθούν για τις δυνατότητές τους
- Το ηλεκτρολογικό υλικό GACIA by EUROLAMP, οι πίνακες ELEKTRO-PLAST
- Τα προϊόντα της LIGHTBORN SYSTEMS

GOODWE
ΚΑ ΜΑΝ ΤΑΝΓΚ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - COCOON SOLAR SYSTEMS - WESPER

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η κινητή έκθεση που διοργανώνει η EUROLAMP, με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών και των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.
Στην έκθεση αυτή, η οποία πραγματοποιείται με το ειδικά διαμορφωμένο όχημα της EUROLAMP παρουσιάζονται το ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ GACIA by EUROLAMP, οι ΠΙΝΑΚΕΣ ELEKTRO-PLAST και τα προϊόντα της LIGHTBORN SYSTEMS, τα οποία περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκά πάνελ AE SOLAR, inverter AFORE, συστήματα μπαταριών DYNESS, φορτιστές αυτοκινήτων και φορητούς σταθμούς φόρτισης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Οι πρώτες εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ στην Καλαμάτα την Παρασκευή 17 Μαΐου και ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ στο Ναύπλιο το Σάββατο 18 Μαΐου, είχαν μεγάλη επιτυχία.
Και οι δύο προορισμοί προσέλκυσαν ένα ευρύ φάσμα κοινού, το οποίο έδειξε έντονο ενδιαφέρον για όλα τα προϊόντα Ηλεκτρολογικού Υλικού και Συστήματα Φωτοβολταϊκών.      Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν τα προϊόντα  και να ενημερωθούν για τις δυνατότητές τους από τους εξειδικευμένους ανθρώπους της EUROLAMP.
Το project αυτό θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα, με αυξημένες προσδοκίες για την επιτυχία του, αφού υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους συνεργάτες της εταιρείας.
 

Η EUROLAMP είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία που πρωτοπορεί, καινοτομεί, κάνοντας τη διαφορά εδώ και 25 χρόνια!
Διαθέτει προϊόντα γενικού φωτισμού (για οικιακή και εμπορική χρήση), ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, φωτιστικά και διακοσμητικά για τα Χριστούγεννα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικές μονάδες ZEPHYRUS by EUROLAMP, φωτοβολταϊκά συστήματα και φορτιστές αυτοκινήτων LIGHTBORN SYSTEMS, προϊόντα ηλεκτροκίνησης EMOOV (ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα) και προϊόντα διακόσμησης ESTHETI home,έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στόχο την παροχή του καλύτερου προϊόντος, την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και την ικανοποίηση του καταναλωτή!
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τα προϊόντα της EUROLAMP, μπορείτε να βρείτε στο www.eurolamp.gr και να επικοινωνήσετε με email στο info@eurolamp.gr και στα social media
Facebook   https://www.facebook.com/eurolampSA
Instagram   https://www.instagram.com/eurolamp_sa/
Youtube   EUROLAMP OFFICIAL - YouTube
Linkedin   https://www.linkedin.com/company/eurolamp-official/mycompany/

MP - Μ.Π ENERGY SOLUTIONS - ΠΕΤΣΙΟΣ
LED IT NOW