Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών για το Σπίτι & την Επιχείρηση. Για να πατά γερά το φωτοβολταϊκό σου, να έχεις max απόδοση & κέρδος, εγγυημένη προστασία για 25 χρόνια.

Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών για το Σπίτι & την Επιχείρηση. Για να πατά γερά το φωτοβολταϊκό σου, να έχεις max απόδοση & κέρδος, εγγυημένη προστασία για 25 χρόνια.

«Πατά» καλά το φωτοβολταϊκό σου σε γερές βάσεις στήριξης;

2024 επισκέψεις στο άρθρο (30/09/2023)

Ντιζοστρίφωνα & άγκιστρα κεραμοσκεπής, δεν κάνουν ζημιά στα κεραμίδια. Προσοχή στο κλίμα της περιοχής (άνεμοι, χιονοπτώσεις) & στο έδαφος. Δυνατότητα ρυθμιζόμενης κλίσης (αύξηση παραγωγής & κέρδους ως 10%). Γαλβανισμένος χάλυβας (αποτροπή οξείδωσης), προστασία για 25 χρόνια.

Σχολιάστε
RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι μία τεχνολογική επανάσταση, προσιτή στους πολλούς ειδικά τώρα στην περίοδο της ενεργειακής κρίσης. Υπόσχονται ενεργειακή αυτονομία, μα και οικονομία σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών συμπεριλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή για max απόδοση και καλή λειτουργία. Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα πρέπει να «πατάει» γερά και αυτό γίνεται με τις κατάλληλες βάσεις στήριξης.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών για το Σπίτι & την Επιχείρηση!
  • Ντιζοστρίφωνα & άγκιστρα κεραμοσκεπής, δεν κάνουν ζημιά στα κεραμίδια
  • Προσοχή στο κλίμα της περιοχής (άνεμοι, χιονοπτώσεις) & στο έδαφος
  • Δυνατότητα ρυθμιζόμενης κλίσης (αύξηση παραγωγής & κέρδους ως 10%)
  • Γαλβανισμένος χάλυβας (αποτροπή οξείδωσης), προστασία για 25 χρόνια
Πήρες δυνατό φωτοβολταϊκό! Έχει τις κατάλληλες βάσεις στήριξης; Μάθε περισσότερα!

Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη σειρά βάσεων τοποθέτησης φωτοβολταικών panels, η οποία ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις διαστάσεις, την απόδοση και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των φωτοβολταϊκών πλαισίων και έχει ως στόχο να καλυφθούν από τη μία οι ιδιαιτερότητες  της περιοχής της εγκατάστασης, όπως το έδαφος ή το κλίμα και από την άλλη να αυξηθεί κατά το δυνατό η απόδοση και η ευκολία και ταχύτητα στη συναρμολόγηση.

Θεωρώντας ότι οι βάσεις είναι το άμεσο στοιχείο του πάρκου που σχετίζεται με τη μεγάλη διάρκεια της επένδυσης, οι εταιρείες κατά το σχεδιασμό των βάσεων λαμβάνουν υπόψη πολύ σοβαρά τα κλιματικά στοιχεία της περιοχής και ειδικά τα φορτία ανέμου και χιονιού, βάζοντας ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων που θα πρέπει να καλύπτουν οι βάσεις αυτές.

Στη σειρά των βάσεων περιλαμβάνονται επιλογές για όλα τα είδη των panels σε διατάξεις τραπεζιών portait ή landscape για έδαφος ή επιφάνειες από μπετόν και με σταθερή κλίση ή με δυνατότητα ρυθμιζόμενης κλίσης με την οποία αυξάνεται η παραγωγή. Με τη ρύθμιση της κλίσης των panel σε σχέση με τον ήλιο ανά εποχή, αυτά αυξάνουν την παραγωγή τους και κατά συνέπεια τα κέρδη της επένδυσης που μπορεί να φτάσουν από 5% έως 8% ή και 10%, ανάλογα με την περιοχή.

Λύσεις για όλες τις εγκαταστάσεις

Στην τυπική σειρά προϊόντων περιλαμβάνονται βάσεις σταθερής κλίσης για σειρές από 1 έως 6 φωτοβολταϊκών, αλλά και σύνθετες κατασκευές για περισσότερα φωτοβολταϊκά ή για συνδυασμούς τους. Περιλαμβάνονται επίσης βάσεις ρυθμιζόμενης κλίσης για 1 και 2 σειρές φωτοβολταϊκών. Υπάρχουν λύσεις σταθερών και ρυθμιζόμενων βάσεων για αγρούς με έμπηξη (πασσαλόμπηξη) στο έδαφος ή σε μπετό, για κτίρια και δώματα, για βιομηχανικά κτίρια με στέγες από λαμαρίνα ή μονωτικό πάνελ, στέγες από κεραμίδι, ακόμα και για σκελετούς κτιρίων από μέταλλο ή σκυρόδεμα.

Υλικό και τυποποίηση

Οι βάσεις είναι στιβαρές, έχουν μελετηθεί στατικά με βάση τον Ευρωκώδικα και
έχουν εγγυημένη την στατική τους επάρκεια για 25 χρόνια. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα προφίλ και τα εξαρτήματα των βάσεων είναι ο γαλβανισμένος χάλυβας που περιέχει εξαιρετική προστασία κατά της οξείδωσης λόγω του πλέον εξελιγμένου τύπου γαλβανίσματος τους, ώστε η προστασία του να είναι εγγυημένη για 25 χρόνια. Οι βάσεις είναι ταξινομημένες με τύπο σχετικά με τις σειρές των πάνελ που τοποθετούνται και τη δυνατότητα ρύθμισης τους (ρυθμιζόμενες) ή όχι (σταθερές).

Η τυποποίηση σχετίζεται με το είδους του ζευκτού (τριγώνου) που θα χρησιμοποιηθεί. Οι ράγες των τεγίδων έχουν τυποποιημένα μήκη αλλά μπορούν δοθούν και μήκη κατά παραγγελία. Τα χιαστά, οι πιάστρες και οι σύνδεσμοι είναι τυποποιημένοι και παρέχονται έτοιμα σετ με τις βίδες τους και τα εξαρτήματά τους. Η βάση παραδίδεται σε δέμα έτοιμη για μοντάρισμα με όλα τα εξαρτήματα και βίδες, με λίστα υλικών και αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης και δεν απαιτεί κολλήματα ή κοψίματα.

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε
ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC