Όταν μπουκώσει το καλοριφέρ, μία απλή εξαέρωση δεν δίνει τη λύση. Δες σε 1 VIDEO τι πρέπει να κάνεις, πώς το σώζεις.

Όταν μπουκώσει το καλοριφέρ, μία απλή εξαέρωση δεν δίνει τη λύση. Δες σε 1 VIDEO τι πρέπει να κάνεις, πώς το σώζεις.

«Μπούκωσε» το καλοριφέρ; Δεν φτάνει η εξαέρωση, δες VIDEO με λύση

2.977 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η ενεργειακή κρίση κάνει τους καταναλωτές να σκέφτονται «έξω από το κουτί» και να ψάχνουν από τώρα λύσεις που θα τους επιτρέψουν να έχουν σωστή και οικονομική θέρμανση. Η παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

Τα θερμαντικά σώματα έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και προσφέρουν αποδοτικές και οικονομικές λύσεις (διάβασε περισσότερα εδώ), οι οποίες θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα, υπό μία προϋπόθεση. Να ξέρεις τις ανάγκες σου, μα και να τα συντηρείς σωστά την ώρα που πρέπει!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Εξαέρωση κάνουμε & μόνοι μας! Αν όμως το καλοριφέρ μπουκώσει…
  • Αδειάζεις το καλοριφέρ με αντλία, βγαίνουν όλες οι ακαθαρσίες
  • Με ειδικό φάρμακο πλούσιο σε οξύ πλένεις εσωτερικά το θερμαντικό σώμα
  • Προσθέτεις ειδικό υγρό για την προστασία κυκλώματος & μαγνητικού φίλτρου
  • Δες όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος σε 1 VIDEO
Το «μυστικό» της εξαέρωσης του θερμαντικού σώματος είναι πλέον γνωστό σε όλους μας. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να το κάνουμε και μόνοι μας και συνήθως το κάνουμε την τελευταία μέρα πριν ανάψουμε τα καλοριφέρ κάθε χειμώνα. Είναι όμως αρκετό αυτό; Όχι, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζεται και μία μαγική λέξη που ονομάζεται συντήρηση. Από τη συντήρηση μπορούμε να γλιτώσουμε πολλά χρήματα, αν αυτή γίνεται σωστά και όταν πρέπει.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του «μπουκώματος» ενός θερμαντικού σώματος (καλοριφέρ). Πόσες φορές έχουμε κάνει εξαέρωση και ακόμα παρατηρούμε κάποιους ήχους να βγαίνουν από αυτό ή να είναι κρύο σε κάποια σημεία, ακόμα και μετά από την εξαέρωση ή να μην βγάζει 100% ομοιόμορφη θερμότητα; Πολλές. Μάλλον έχει «μπουκώσει».

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα σε 1 video τη διαδικασία (από την αρχή μέχρι το τέλος) «ξεμπουκώματος» του θερμαντικού σώματος που έχει το πρόβλημα. Πάμε να δούμε μαζί πώς γίνεται!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »