Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων με λειτουργία WIFI και έξυπνους αισθητήρες είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, για εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων με λειτουργία WIFI και έξυπνους αισθητήρες είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, για εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

«Έξυπνο» πλυντήριο, ξεπλένει τις αμαρτίες της ενεργειακής κρίσης!

5.614 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες! Σου γλιτώνουν χρόνο, νερό, μα και ηλεκτρικό ρεύμα.

Προστασία κατά των διαρροών με διαρκή έλεγχο ποσότητας νερού. Μειώνουν το χρόνο πλύσης έως 50%, εξοικονομούν ενέργεια έως 20%. Φυσαλίδες αφρού για βαθύτερο καθάρισμα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αθόρυβα και με smart λειτουργίες για να τα χειρίζεσαι και από το κινητό σου!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες έξυπνες συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική. Σε περιόδους, όπως η σημερινή με τις κρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, είναι μία win win επένδυση!

Τα «έξυπνα» πλυντήρια από το wi fi & τους αισθητήρες φαίνονται!
  • Μειώνουν  χρόνο πλύσηςως 50%, εξοικονομούν ως 20%
  • Kάνουν βαθύτερο καθάρισμα & στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
  • Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού
  • Αθόρυβα, με smart λειτουργίες. Τα χειρίζεσαι & από το κινητό
«Έξυπνες» συσκευές για μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως τα πλυντήρια ρούχων, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις (Α+++) και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Wifi τεχνολογία & έξυπνοι αισθητήρες, «έξυπνο» & οικονομικό πλυντήριο!

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτό που κάνει το πλυντήριο ρούχων σου «έξυπνο» και οικονομικό είναι η λειτουργία wifi σε συνδυασμό με τους «έξυπνους» αισθητήρες. Αναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και εφαρμόζουν αυτόματα το πιο οικονομικό πρόγραμμα πλύσης που τους εξαφανίζει ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουν ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου (ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από υπηρεσίες καθαριστηρίου). Έχουν ειδικό σύστημα καθαρισμού για εσωτερική απολύμανση του κάδου, ενώ με ειδικό sprayκαθαρίζουν το λάστιχο του πλυντηρίου και απομακρύνουν χνούδι και βρωμιά που μαζεύεται σε αυτά τα σημεία, άρα ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από έξοδα συντήρησης.

2 προτάσεις «έξυπνων» πλυντηρίων ρούχων, Samsung VS Miele!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 2 «έξυπνα» πλυντήρια νέας γενιάς από 2 δημοφιλή brands της αγοράς. Πρόκειται για 2 «έξυπνα» πλυντήρια ρούχων νέας τεχνολογίας από τη Samsung και τη Miele. Δείτε με μία ματιά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αμέσως μετά το τι μπορούν να κάνουν και είναι ο λόγος που τα επιλέγουν πολλοί καταναλωτές! Ποιο κερδίζει για εσάς;

Samsung WW90T986ASH, μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας ως 20%!

Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων Samsung WW90T986ASH.

Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων Samsung WW90T986ASH.

    Το «έξυπνο» πλυντήριο ρούχων WW90T986ASH της Samsung διαθέτει αυτόματο σύστημα καθαρισμού AlWash που χρησιμοποιεί 4 αισθητήρες που αναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και προσαρμόζουν τον χρόνο πλυσίματος και την ποσότητα του απορρυπαντικού αναλόγως, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

    QuickDrive Q-Drum

    Τεχνολογία που μειώνει τον χρόνο πλύσης έως 50% και εξοικονομεί ενέργεια έως 20% χρησιμοποιώντας μηχανική δράση πλύσης με ανεξάρτητη λειτουργία του τυμπάνου και του αναδευτήρα μέσα στον κάδο πλύσης.

    EcoBubble

    Τεχνολογία που δημιουργεί φυσαλίδες αφρού και καθαρίζει βαθύτερα τα ρούχα προσφέροντας άψογα αποτελέσματα πλύσης, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

    AI Control

    Έξυπνος χειρισμός της συσκευής η οποία προσαρμόζει τα προγράμματα πλύσης ανάλογα με τις προτιμήσειςτου χρήστη. Επιπλέον, ενημερώνει τον χρήστη για προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ επιπλέον, καθυστερεί τη λήξη πλύσης όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται εντός της περιοχής δράσης του πλυντηρίου.

    Προγράμματα ατμού

    Ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου.

    DrumClean+

    Ειδικό σύστημα καθαρισμού το οποίο χρησιμοποιεί μόνο ζεστό νερό για καθαρισμό και εσωτερική απολύμανση του κάδου. Επιπλέον, με τη χρήση του SpeedSpray καθαρίζει και το λάστιχο του πλυντηρίου, απομακρύνοντας χνούδια και βρωμιές που συγκεντρώνονται σε αυτό το σημείο.

    Miele WCI670 WPS TDos XL, με νέο θερμικό ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο & «έξυπνους» αισθητήρες!

    Έξυπνο πλυντήριο ρούχων Miele WCI670 WPS TDOS XL-WIFI.

    Έξυπνο πλυντήριο ρούχων Miele WCI670 WPS TDOS XL-WIFI.

      Το «έξυπνο» πλυντήριο ρούχων WCI670 WPS TDos XL & WiFi της Miele, είναι χωρητικότητας 9kg, 1600 στροφών, ενεργειακής κλάσηςΑ+++-10%, με TwinDos για ιδανική παροχή υγρού απορρυπαντικού με ένα πλήκτρο και Mobile control για απομακρυσμένη σύνδεση μέσω WiFi.

      Τα χαρακτηριστικά του με μία ματιά!

      ·  Πλάγιος πίνακας χειρισμού με ψηφιακή οθόνη TFT μιας σειράς με λευκά γράμματα
      ·  Δυνατότητα τοποθέτησης σε κολόνα (το καπάκι δεν αφαιρείται)
      ·  Διάμετρος πόρτας 45cm,άνοιγμα πόρτας δεξιά
      ·  Εργονομικός σχεδιασμός με πρόσοψη εμαγιέ (αποκλειστικότητα Miele)

      Επαναστατικό πλύσιμο

      · TwinDos Αυτόματη δοσολογία υγρών απορρυπαντικών σε δύο φάσεις UltraPhase1 & UltraPhase2
      · CapDosing: Δοσολογία μαλακτικού ή εξειδικευμένων απορρυπαντικών σε μερίδες
      · 400 -1600 στροφές ανά λεπτό
      ·  Νέος σχεδιασμός στον θερμικό ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο 64 lt για τέλεια πλύση και φροντίδα έως 9kgρούχων (αποκλειστικότητα Miele)
      ·  Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών πλύσης, ξεβγάλματος και στυψίματος, ανάλογα με το είδος του ρούχου
      ·  Επαγγελματικός κινητήρας ProfiEcoMotor
      · WifiConnect
       
      Επιλογή προγραμμάτων

      ·  Έγχρωμος περιστρεφόμενος επιλογέας
      ·  Ελληνικό μενού και επιπλέον γλώσσες
       
      Επιπλέον χαρακτηριστικά

      ·  Προεπιλογή έναρξης λειτουργίας μέχρι 24 ώρες
      ·  Ένδειξη διεξαγωγής προγράμματος
      ·  Ψηφιακή ένδειξη υπολοίπου χρόνου λειτουργίας
      ·  Αυτοκαθαριζόμενη θήκη απορρυπαντικού
      ·  Βομβητής και ρύθμιση έντασης αυτού
       
      Προγράμματα

      · MobileControl, Βαμβακερά, Ευαίσθητα, Λεπτά ρούχα, Μάλλινα, Μεταξωτά, Πουκάμισα, Express 20, Σκούρα ρούχα/Τζιν,Outdoor, Αδιαβροχοποίηση, άντληση/ στύψιμο
       
      Extra

      · Ρούχα Sport, αυτόματο Plus, Μαξιλάρια, Κουρτίνες, Πουπουλένια, Καινούρια ρούχα, Πάπλωμα πουπουλένια, Μόνο ξέβγαλμα/ κολλάρισμα, Περιποίηση, Ρυθμίσεις

      Πρόσθετα πλήκτρα

      · Kurz(πιο σύντομος χρόνος)
      · Πρόσθετο νερό
      · Χρόνος έναρξης
      · Eco
      · Cap
      · Προ-σιδέρωμα
      · Extras: Μούλιασμα, Πρόπλυση, Λεκέδες, AllergoWash, Extra αθόρυβο, Extra προστατευτικό, Εντατικό
       
      Ασφάλεια

      ·  Σύστημα WaterProof (WPS) για απόλυτη προστασία κατά των διαρροών με διαρκή έλεγχο ποσότητας νερού
      ·  Κλείδωμα λειτουργιών με ΡΙΝ

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »