Δες τι πρέπει να κάνεις αν έχει εγκριθεί η αίτησή σου για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Δες τι πρέπει να κάνεις αν έχει εγκριθεί η αίτησή σου για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

«Εξοικονομώ 2021»: Εγκρίθηκαν οι πρώτες 28.119 αιτήσεις!

1.469 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Εγκρίθηκαν και οριστικοποιήθηκαν σε πίνακες οι πρώτες 28.119 αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την έγκριση του πρώτου πίνακα Οριστικών Αποτελεσμάτων, που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Όσοι υπέβαλαν αίτηση και αυτή έχει εγκριθεί, θα πρέπει να δηλώσουν -μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης- τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν την ίδια συμμετοχή (ίδια κεφάλαια, ή τραπεζικό δανεισμό). Όσοι επιλέξουν την χρήση ιδίων κεφαλαίων, θα μεταβαίνουν άμεσα σε Υπαγωγή στο Πρόγραμμα.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και η έγκριση του πρώτου πίνακα Προσωρινών Αποτελεσμάτων, που αφορά σε 33 απορριπτέες αιτήσεις στο Πρόγραμμα.

Όσοι υπέβαλαν αίτηση, η οποία έχει απορριφθεί, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά, μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα της ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά, μετά  από την απόφαση ένταξης όλων των επιλαχόντων στο «Εξοικονομώ 2021», οι δικαιούχοι του Προγράμματος είναι 87.578 νοικοκυριά, με τον  προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »