Μιλάμε με τον Κύριο Ακρίτα Σιδηρόπουλο, Managing Director της Elith!

Υγιεινή θέρμανση & max αποδοτικότητα !

2.417 επισκέψεις στο άρθρο

Τα σώματα της elith από φυσικά πετρώματα είναι τα σύγχρονα εναλλακτικά σώματα θέρμανσης. Αντιμετωπίζει ως στοίχημα την διαρκή βελτίωση της ποιότητας. Μιλάμε με τον Κύριο Ακρίτα Σιδηρόπουλο, Managing Director της Elith!

Ειδική θεματολογία, διαγωνισμοί, δώρα για τους αναγνώστες μας μα και αλληλεπίδραση με εταιρείες και στελέχη που πρωταγωνιστούν σε διάφορους κλάδους της αγοράς Εξοικονόμησης και Ενέργειας στην Ελλάδα. Όλα με αφορμή την επέτειο του 4green.gr το οποίο “εντός ολίγου” συμπληρώνει 10 χρόνια στην δημοσιογραφική κάλυψη μιάς σημαντικής αγοράς (τόσο για την ελληνική οικονομία, όσο και για κάθε πολίτη που ψάχνει λύσεις εξοικονόμησης στην καθημερινότητα του είτε στο σπίτι-είτε στο γραφείο)!

Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Ακρίτα Σιδηρόπουλο, Managing Director της Elith, της μοναδικής εταιρίας, στην Ελλάδα, που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα! Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.

Τα προϊόντα της εταιρείας του καλύπτουν όλους όσους  αναζητούν την υγιεινή θέρμανση. Τα σώματα της elith από φυσικά πετρώματα είναι τα σύγχρονα εναλλακτικά σώματα θέρμανσης. Αντιμετωπίζει ως στοίχημα την διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων &  των υπηρεσιών τους. Μιλάμε με τον Κύριο Ακρίτα Σιδηρόπουλο, Managing Director της Elith!

Aς δούμε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε.


Η Elith είναι η πρώτη αλλά και η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει από το 1999 σώματα υπέρυθρης θέρμανσης. Το φυσικό πέτρωμα, η ποιότητα, η σχεδίαση, η μεγάλη διάρκεια ζωής και η ποικιλία των προϊόντων μας, καθόρισαν την πορεία της εταιρίας μας.

Με την εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου το 2011,  ο κόσμος άρχισε να αναζητεί  εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης. Αυτή ήταν και η αφορμή  να γίνουν τα προϊόντα μας ευρέως πιο γνωστά.

Τα προιόντα και οι υπηρεσίες μας, απευθύνονται σε όλα τα κοινά: Ιδιώτες,  εμπόρους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, εργολάβους κ.ο.κ., καλύπτωντας όλες τις ανάγκες  τους σε ζητήματα θέρμανσης εσωτερικών χώρων.

Πόσο καλά «διαβασμένο» είναι το κοινό-πελάτης στις μέρες μας;
Μέσω των social media αλλά και την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω του διαδικτύου, οι πελάτες είναι πολύ καλά ενημερωμένοι και έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν την σχέση τιμής και ποιότητας των προϊόντων που αναζητούν.

Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας όσον αφορά “sales” και “aftersales” υπηρεσίες σας ;
Στόχος της εταιρίας μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας! Ο κάθε πελάτηςείναι για μας ξεχωριστός και μοναδικός! Του παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τον συμβουλεύουμε λαμβάνοντας  πάντα υπόψη μας τις ανάγκες του και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να επιλέγει το καταλληλότερο προϊόν!

Η επικοινωνία μας δεν σταματάει στην πώληση καθώς μας ενδιαφέρει η ικανοποίηση των πελατών μας ! Είμαστε πάντα κοντά τους για να τους λύνουμε κάθε απορία αλλά και  για να τους παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη από το  άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας!

Τεχνικές και προϊόντα-υλικά που χρησιμοποιείτε και δημιουργούν Ικανοποίηση πελάτη (και word of mouth συστάσεις σας);
Η ποιότητα κατασκευής , το φυσικό πέτρωμα 100% και η τρισδιάστατη εκπομπή ενέργειας των σωμάτων μας διασφαλίζουν τη μέγιστη αποδοτικότητα και τον υψηλότατο δείκτη ασφάλειας.

Σημαντικό πλεονέκτημά τους σε θέματα υγείας είναι,  ότι δεν προκαλούν αλλεργικά και αναπνευστικά προβλήματα, διότι δεν αποβάλλουν  καπνούς, οσμές  και  σκόνη. 

Σήμερα, όλο και περισσότεροι αναζητούν την υγιεινή θέρμανση. Τα σώματα της elith από φυσικά πετρώματα είναι τα σύγχρονα εναλλακτικά σώματα θέρμανσης που σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα, προσφέρουν υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν τις οικολογικές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, με την αισθητική απόλαυση που προσφέρει η φυσική πρώτη ύλη της πέτρας.
Πλεονέκτημά τους επίσης σε θέματα αισθητικής χώρου είναι ότι  δεν μαυρίζουν τους τοίχους.

Τι πιστοποιείται, τι καλύπτεται από εγγύηση;
Εργονομικά σχεδιασμένο προϊόν ελεγχόμενο από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο πιστοποίησης VDE, ένα από τα πιο αυστηρά πρότυπα πιστοποίησης ασφάλειας και ποιότητας (VDEGS, EMC, CE).
Σε κάθε προϊόν μας παρέχεται πραγματική 10ετη εγγύηση.
Πρωτοποριακή Τεχνολογία &  Σχεδίαση προϊόντος υπέρυθρης θέρμανσης
Προϊόν απόλυτα εναρμονισμένο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η ποιότητα κατασκευής διασφαλίζει:
α. υψηλή ενεργειακή απόδοση,
β. τρισδιάστατη εκπομπή ενέργειας,
γ. ικανότητα φυσικής θερμοσυσσώρευσης,
δ. υψηλό ποσοστό ασφάλειας.

Ποια είναι τα «στοιχήματα της χρονιάς» (που πρέπει να κερδιθούν)
Η συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας καθώς και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι τα στοιχήματα που κάθε χρόνο θέλουμε να κερδίζουμε με στόχο να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι.

Με αφορμή τα 10 χρόνια  Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και  4green.gr.
Αυτό που θα ήθελα να τονίσω για τα 10 Χρόνια κυκλοφορίας και για το περιοδικό αλλά και για το site, πέρα από την ποιότητα των υπηρεσιών σας αλλά και των εκτυπώσεων και εκδόσεων, είναι η άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, η ανταπόκρισή σας σε κάθε επιθυμία μας, η στήριξη, η κατανόηση και οι ιδέες σας, που μας βοηθούν να γινόμαστε κι εμείς ακόμη καλύτεροι!!
Ευχαριστούμε πολύ!