Υπάρχουν τρόποι να βάψεις το σπίτι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, διατηρώντας και τα σύνεργα βαφής σαν καινούρια. Δες video.

Υπάρχουν τρόποι να βάψεις το σπίτι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, διατηρώντας και τα σύνεργα βαφής σαν καινούρια. Δες video.

Έτοιμος για βάψιμο του σπιτιού; 4 κόλπα εξοικονομούν χρόνο & χρήμα

3.931 επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2023)
Σχολιάστε

Ξεράθηκε το ρολό βαφής; Μην το πετάς, δες πως το σώζεις. Καθάρισμα ρολού χωρίς να μείνει ίχνος από το προηγούμενο χρώμα. Θέλεις ρολό για κάλυψη μεγαλύτερης επιφάνειας; Ένωσε 2 μικρά σε 1. Βάψε μία επιφάνεια & από τις 2 μεριές με 1 κίνηση.

Καιρός για βάψιμο στο σπίτι; Δες 4 κόλπα για να βάψεις μόνος/η, να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα, αλλά και να διατηρήσεις τα υλικά βαφής σαν καινούρια!

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Καιρός για 1 οικονομικό & γρήγορο «φρεσκάρισμα» στο σπίτι; Δες πώς γίνεται!
  • Ξεράθηκε το ρολό βαφής; Μην το πετάς, δες πώς το σώζεις
  • Καθάρισμα ρολού χωρίς να μείνει ίχνος από το προηγούμενο χρώμα
  • Θέλεις ρολό για κάλυψη μεγαλύτερης επιφάνειας; Ένωσε 2 μικρά σε 1
  • Βάψε μία μεταλλική επιφάνεια & από τις 2 μεριές με 1 κίνηση
Η ενεργειακή κρίση και η αύξηση του κόστους ενέργειας μπορεί να αντιμετωπιστεί με έξυπνους τρόπους που οδηγούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού. Έτσι, έχουμε και ποιότητα και αποτέλεσμα, δηλαδή όφελος στην τσέπη μας. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι τα ενεργειακά-θερμομονωτικά χρώματα.

Πέρα όμως από την επιλογή ποιοτικών χρωμάτων που μας εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, οικονομία, μα και ομορφιά, υπάρχει και η επιλογή να βάψουμε μόνοι μας το σπίτι, γλιτώνοντας ακόμα περισσότερα χρήματα και διατηρώντας τα υλικά βαφής που αγοράσαμε σαν καινούρια.

Στο 4green δεν σταματάμε να βρίσκουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων, μα και χρόνου. Ακόμα και λίγα χρήματα να γλιτώσουμε από οποιαδήποτε εργασία ενεργειακής αναβάθμισης είναι ένα τεράστιο όφελος. Εντοπίσαμε στο διαδίκτυο 1 video με 4 απίστευτα κόλπα για να βάψεις το σπίτι με το μικρότερο δυνατό κόστος, με απίστευτη ταχύτητα, αλλά και το πώς να διατηρήσεις σαν καινούρια τα παλιά σύνεργα βαφής, όπως τα ρολά που όλοι έχουμε στην αποθήκη με το χρώμα πάνω τους να έχει ξεραθεί και να μη φεύγει με τίποτε!

Δες το εντυπωσιακό video, βάψε το σπίτι εύκολα, γρήγορα & οικονομικά!